Το τρελό… τριήμερο του Μπενζεμά (vids, pics)

Το τρελό… τριήμερο του Μπενζεμά (vids, pics)

«Το αγόρι ο Μπένζι! Το καλύτερο Νο9 της γενιάς μας», έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν από λίγες ημέρες ο Μεσούτ Οζίλ και δεν έχει και άδικο...

Έξι γκολ σε τρεις ημέρες. Δύο «σπασμένα» ρεκόρ στο ίδιο διάστημα. Μια πρόκριση σε τελικού Κυπέλλου η οποία συνδυάστηκε με ανεπανάληπτο πάρτι στο σπίτι της μισητής αντιπάλου, Μπαρτσελόνα.

Τα παραπάνω που περιγράφουμε είναι το… τρελό τριήμερο του Καρίμ Μπενζεμά. Αυτού του τύπου ο οποίος τι και αν βαδίζει στα 34 χρόνια συνεχίζει να «φορτώνει» τα αντίπαλα δίχτυα με γκολ αποδεικνύοντας πως πρόκειται για έναν από τους πιο δεινούς σκόρερ στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η πρόταση της ΕΠΟ: Εκεί θέλει να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου

«Το αγόρι ο Μπένζι! Το καλύτερο Νο9 της γενιάς μας», έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν από λίγες ημέρες ο Μεσούτ Οζίλ και δεν έχει και άδικο…

Το χατ – τρικ εξπρές κόντρα στη Βαγιαδολίδ

Λίγες ημέρες πριν δώσει την… απόλυτη παράσταση κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Μπενζεμά είχε δείξει τις άγριες διαθέσεις του κόντρα στη Βαγιαδολίδ. Ο Γάλλος επιθετικός, ο οποίος δούλεψε σκληρά στη διάρκεια της διακοπής και δείχνει να έχει αφήσει πίσω του τον (πιο πρόσφατο) τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε, σημείωσε χατ – τρικ μέσα σε έξι λεπτά και τριάντα δευτερόλεπτα (!), το τρίτο πιο γρήγορο παίκτη της Ρεάλ στην ιστορία της La Liga, πίσω μόνο από τον Παΐνιο στην Ταραγόνα το 1950 (σε τέσσερα λεπτά!) και του Φερνάντο Ιέρο στην Εσπανιόλ το 1992 (σε έξι λεπτά).

Τα… όργια κόντρα στη Μπαρτσελόνα 

Η Ρεάλ έστησε ένα ξέφρενο πάρτι στο «Καμπ Νοου» κόντρα στη Μπαρτσελόνα, παίρνοντας έτσι με το εμφατικό 4-0 το εισιτήριο για τον τελικό του Copa Del Rey. Φυσικά απόλυτος πρωταγωνιστής για τους «μερέγχες» ήταν ο Γάλλος σούπερ σταρ ο οποίος… ισοπέδωσε τους Καταλανούς με το δεύτερο συνεχόμενο χατ – τρικ του.

Μετά από αυτή την «μαγική» εμφάνιση και τα τρία γκολ απέναντι στην Μπαρτσελόνα, ο Μπενζεμά έφτασε τα 16 γκολ απέναντι στους «μπλαουγκράνα» και ξεπέρασε τον θρυλικό Ραούλ που έχει 15.

Μπαρτσελόνα η… αγαπημένη του 

Ο Καρίμ Μπενζεμά έκανε τα πάντα στην τεσσάρα της Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στο Καμπ Νου και απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι κόντρα στην Μπαρτσελόνα είναι σεληνιασμένος.

Ο Μπενζεμά έφτασε τα 25 γκολ και ασίστ απέναντι στην Μπαρτσελόνα με τη φανέλα της Ρεάλ και έτσι οι μπλαουγκράνα έγιναν ο αντίπαλος που έχει τον καλύτερο απολογισμό σε αυτή την κατηγορία. Κόντρα στην Αθλέτικ έχει 24 γκολ και ασίστ, ενώ ακολουθούν οι Βαλένθια (22), Σεβίλλη (20) και Θέλτα (19).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ