Παναθηναϊκός: Μέσα ο Κώτσιρας θεραπεία ο Μπρινιόλι

Παναθηναϊκός: Μέσα ο Κώτσιρας θεραπεία ο Μπρινιόλι

Παρών ενόψει Ολυμπιακού δήλωσε ο Γιάννης Κώτσιρας, ενώ θεραπεία έκανε ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι με τη συμμέτοχή του να είναι αμφίβολη στο «αιώνιο» ντέρμπι.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για το «αιώνιο» ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής των Play-Offs κόντρα στον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο (9/4, 21:00), με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να βλέπει το μπακ του «τριφυλλιού», Γιάννη Κώτσιρα να βγάζει το κανονικό πρόγραμμα και να τίθεται στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού.

Διαβάστε επίσης: Ιντάλγκο στο «10»: «Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό»

Από εκεί και πέρα ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι έκανε θεραπεία και η συμμετοχή του κόντρα στους «ερυθρόλευκους» θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Όσον αφορά τη σημερινή προπόνηση οι «πράσινοι» χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, με αυτούς που έπαιξαν βασικοί κόντρα στον Άρη να κάνουν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και εξάσκηση στα τελειώματα, και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Οι «πράσινοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο στο «Γεώργιος Καλαφάτης» με νέα προπόνηση, και ύστερα θα ανακοινωθεί η αποστολή για την αναμέτρηση με τους Πειραιώτες η οποία και θα είναι κομβική, αφού το «τριφύλλι» είναι στους 66 βαθμούς (μαζί με την ΑΕΚ), ενώ ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε απόσταση μιας νίκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ