Ομάρ: «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, η σεζόν ήταν απογοητευτική»

Ομάρ: «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, η σεζόν ήταν απογοητευτική»

Ο Νορβηγός μπακ μίλησε στην πατρίδα του για το τι έφταιξε και οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους - «Είμαι χαρούμενος στον Ολυμπιακό και έχω συμβόλαιο για δύο ακόμα χρόνια».

Μεγάλη συνέντευξη στη Νορβηγία παραχώρησε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, με τον διεθνή αμυντικό να εξηγεί στους συμπατριώτες τους τι έφταιξε και ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων. Ο Σκανδιναβός μπακ τόνισε ότι η φετινή σεζόν ήταν απογοητευτική, με τους «ερυθρόλευκους» να μην βρίσκονται στο επίπεδο που ήταν τα τελευταία χρόνια.

Παράλληλα, ρωτήθηκε για τις πολλές αλλαγές που έγιναν στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, με τον ίδιο να απαντάει ότι οι ποδοσφαιριστές οφείλουν να σέβονται τις αποφάσεις της διοίκησης. Ο Ομάρ τόνισε επίσης ότι είναι χαρούμενος στον Ολυμπιακό και δήλωσε ότι θα κάνει τα πάντα για να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του συλλόγου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Φέτος δεν ήμασταν καν κοντά στο επίπεδο που έχουμε συνηθίσει. Αυτή είναι η τέταρτη σεζόν μου στην Ελλάδα. Κάθε χρόνο κατακτούσαμε το πρωτάθλημα, κάτι που δεν συνέβη φέτος. Είμαστε μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια κυριαρχεί και τα πηγαίνουμε καλά στην Ευρώπη. Η φετινή σεζόν, ωστόσο, ήταν απογοητευτική», είπε αρχικά.

Για το τι έφταιξε: «Υπήρξαν πολλές αλλαγές, ήρθαν πολλοί νέοι άνθρωποι και διαφορετικοί προπονητές. Δεν είναι πάντα εύκολο για την ομάδα να αλλάζει πρόσωπο σε σύντομο χρονικό διάστημα, όπως επιθυμεί ένας νέος προπονητής για παράδειγμα. Ο σύλλογος παίρνει κάποιες αποφάσεις τις οποίες όλοι οι παίκτες πρέπει να σεβαστούν».

Για τις αλλαγές στον πάγκο του Ολυμπιακού: «Είναι εύκολο να κατηγορήσουμε κάποιον, αλλά η αλήθεια είναι διαφορετική. Φέτος δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο θα έπρεπε. Τα τελευταία χρόνια ήμασταν κυρίαρχοι, γιατί δουλεύαμε σκληρά. Δείχναμε την ποιότητά μας στο γήπεδο».

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος και αν επηρέασε τον Ολυμπιακό: «Συνέβησαν πολλά, αλλά δεν μπορώ να πω ότι αυτοί ήταν οι λόγοι που πήγαμε τόσο άσχημα. Είμαστε Ολυμπιακός και τίποτα άλλο πέρα από τη νίκη δεν μας ικανοποιεί».

Για το μέλλον του: «Εχω δύο χρόνια ακόμα συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Ο σύλλογος έκανε τα πάντα για να υπογράψω νέο συμβόλαιο. Αυτό δεν το ξεχνάω. Θέλω να κάνω τα πάντα για το ανταποδώσω. Εγώ και η οικογένειά μου είμαστε χαρούμενοι εδώ. Στο ποδόσφαιρο, ωστόσο, όλα μπορούν να αλλάξουν. Θα δούμε τι θα συμβεί τελικά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ