Άρης: Οι σίγουρες απουσίες και ο Κουέστα

Ο Τερζής δεν μπορεί να υπολογίζει τον τραυματία Ματέο Γκαρσία και τον τιμωρημένο Καμαρά στο εκτός έδρας αυριανό (9/4) παιχνίδι με την ΑΕΚ, ενώ ο Ισπανός τερματοφύλακας αναμένεται να επιστρέψει στο βασικό σχήμα.

Τις τελικές του δοκιμές θα κάνει στην πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» ο Τόλης Τερζής, ενώ στην ενδεκάδα του αυριανού (9/4) αγώνα με την ΑΕΚ είναι πιθανόν να επιστρέψει ο Χουλιάν Κουέστα.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας του Αρη είχε μείνει στον πάγκο στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, φαίνεται, όμως, ότι αυτή τη φορά συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες για να βρίσκεται στο βασικό σχήμα.

Διαβάστε επίσης: Πρώτος ή δεύτερος ο Ολυμπιακός – Τα σενάρια πριν την τελευταία αγωνιστική

Ο προπονητής του Άρη έχει να αντιμετωπίσει δυο απουσίες, καθώς ο Γκρέι αναμένεται να αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Αμπουμπακάρ Καμαρά στην κορυφή της επίθεσης, ενώ οι Χριστοδουλόπουλος και Καμάτσο είναι υποψήφιοι για τη θέση του τραυματία Ματέο Γκαρσία, στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής.

Δεν υπολογίζονται, φυσικά και οι γνωστοί μακροχρόνια απόντες, Ρουπ και Μάνου Γκαρθία.

Ακόμα, ο Πίρμαν θα πάρει τη θέση του Μαζικού στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής, ενώ στο κέντρο δοκιμάστηκε και ο Ενκουλού, με το δίδυμο των Μπράμπετς και Φαμπιάνο, πάντως, να είναι το επικρατέστερο για να αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕΚ. Μετά το τέλος του προγράμματος εκγύμνασης ο Τερζής θα ανακοινώσει την αποστολή.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από