Κρίσιμες δοκιμασίες στη «μάχη» της παραμονής

Κρίσιμες δοκιμασίες στη «μάχη» της παραμονής

Τέσσερις εκτός έδρας δοκιμασίες για τους τέσσερις διεκδικητές της παραμονής περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής των playout της Super League.

Τα playout της Super League συνεχίζονται με τέσσερις σημαντικές αναμετρήσεις για την 3η αγωνιστική, με τις ομάδες που μάχονται για την παραμονή τους στην κατηγορία να δοκιμάζονται μακριά από τις έδρες τους.

Αρχικά, στις 17:00 το απόγευμα ανοίγει η αυλαία της αγωνιστικής, με την αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι. Οι Ηπειρώτες του Θανάση Στάικου έχουν μπλέξει άσχημα τις τελευταίες αγωνιστικές, έχουν να γευτούν τη χαρά της νίκης εδώ και 11 ματς και θέλουν να βάλουν τέλος σε αυτί το σερί και να ανασάνουν.

Διαβάστε επίσης: Τον βολεύει να διαλέξει αντίπαλο

Μισή ώρα αργότερα, στις 17:30, ο ΟΦΗ υποδέχεται τη Λαμία στο Ηράκλειο, με την ομάδα του Νταμπράουσκας να στοχεύει να παρουσιάσει βελτιωμένο πρόσωπο σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια, ενώ η Λαμία έρχεται με φόρα μετά το 2/2 στις δύο πρώτες αγωνιστικές των playout.

Στις 19:30, ο Λεβαδειακός φιλοξενείται από τον Αστέρα στην Τρίπολη και ψάχνει μόνο τη νίκη για να μην χάσει έδαφος σε σχέση με τους άλλους διεκδικητές, ενώ οι Αρκάδες από την άλλη καλούνται να βγάλουν αντίδραση μετά από την ήττα από τον Ιωνικό την προηγούμενη εβδομάδα.

Οι Νικαιώτες ταξιδεύουν στο Αγρίνιο, για να παίξουν με τον Παναιτωλικό στις 19:30. Ο Ιωνικός ψάχνει τη δεύτερη σερί νίκη για να διατηρήσει το μομέντουμ και να παραμείνει σε τροχιά παραμονής.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:

17:00 Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα
19:30 «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός
19:30 Γήπεδο Παναιτωλικού, Παναιτωλικός – Ιωνικός

Η βαθμολογία των playout

7. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 28 33
8. ΟΦΗ 28 30
9. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 28 29
10. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 28 28
11. ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 28 23
12. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 28 23
13. ΙΩΝΙΚΟΣ 28 21
14. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 28 19

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ