Σάντσες: «Η νίκη με Άρη μας έδωσε ηρεμία ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής»

Σάντσες: «Η νίκη με Άρη μας έδωσε ηρεμία ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής»

Ο Φακούντο Σάντσες σε τηλεοπτικές του δηλώσεις αναφέρθηκε στο πόσο ωφέλησε η νίκη επί του Άρη τους πράσινους ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό αύριο (9/4) στη Λεωφόρο σε ένα παιχνίδι τεράστιας βαθμολογικής σημασίας και για τις δύο ομάδες.

O Αργεντινός δεξιός μπακ των πράσινων, σε δηλώσεις του στην Cosmote TV και την εκπομπή Sportshow αναφέρθηκε στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Άρη και στα ψυχολογικά οφέλη των πράσινων ενόψει του αιώνιου ντέρμπι.

Διαβάστε επίσης: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Έβερτον 2-0: Δεύτερη σερί εντός έδρας νίκη για τους «κόκκινους διαβόλους»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φακούντο Σάντσες για:

Τον τρόπο που δουλεύει, προπονείται και περιμένει τις ευκαιρίες του από τον Γιοβάνοβιτς:

«Θεωρώ πως είμαι ένας παίκτης με εμπειρία και προσπαθώ να είμαι πάντοτε έτοιμος για οποιαδήποτε θέση και για οτιδήποτε μου ζητήσει ο προπονητής και η ομάδα. Οπότε φροντίζω να είμαι πάντοτε ετοιμοπόλεμος. Καθημερινά κοιτάω να βελτιώνομαι, προσπαθώ να εκτελώ κάποια πράγματα καλύτερα και να κάνω από τη δική μου πλευρά ότι περισσότερο μπορώ , ώστε να βοηθάω τον σύλλογο κι αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Τη σημασία της νίκης επί του Άρη και της αντίδρασης που έβγαλε η ομάδα του Παναθηναϊκού:

«Η αλήθεια είναι ότι γνωρίζαμε ότι έπρεπε να είχαμε πάρει τη νίκη απέναντι στον Βόλο, όμως η νίκη που πετύχαμε με τον Άρη ήταν καλή για εμάς και βοήθησε την αυτοπεποίθηση μας. Εν αντιθέσει με τον Βόλο που ήταν εξίσου σημαντικό ματς, στο οποίο παίξαμε σχετικά καλά, αλλά δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη. Οι τρεις βαθμοί με τον Άρη μας έχουν επηρεάσει θετικά και μας βοηθά ακόμη περισσότερο σε συγκέντρωση και ηρεμία, πριν το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ