Τι είπε ο Μπαχάρ για τις φήμες για Ολυμπιακό

Τι είπε ο Μπαχάρ για τις φήμες για Ολυμπιακό

Ο Μπαράκ Μπαχάρ, προπονητής της Μακάμπι Χάιφα, αναφέρθηκε στις φήμες που τον φέρνουν ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού και ξεκαθάρισε την πρόθεσή του για το άμεσο μέλλον.

Η Μακάμπι Χάιφα παρουσιάζει μια εξαιρετική ομάδα που κυριαρχεί στο Ισραήλ και έχει κάνει μεγάλα αποτελέσματα στην Ευρώπη φέτος σε μια πορεία που ξεκίνησε αποκλείοντας τον Ολυμπιακό στα καλοκαιρινά προκριματικά του Champions League. Αρχιτέκτονας της ομάδας αυτής είναι ο Μπαράκ Μπαχάρ.

Ο Μπαχάρ φαίνεται να βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού για να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της ομάδας και ο ίδιος όταν ρωτήθηκε ήταν αποκαλυπτικός, αφήνοντας ανοικτή την… πόρτα των ερυθρόλευκων.

Διαβάστε: Δεν υπάρχει η ΕΠΟ! Μετά τους μεθυσμένους Πολωνούς, επιλέγουν τον Διαμαντόπουλο στο ΑΕΚ-Αρης!

Ο 43χρονος Ισραηλινός που βλέπει συνεχώς τις μετοχές του να ανεβαίνουν, όταν ρωτήθηκε σχετικά με την όλη φημολογία ήταν κατατοπιστικός:

«Δεν θα αφήσω τώρα τη Μακάμπι Χάιφα για άλλη ομάδα. Υπάρχει ένας στόχος και έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Έχω ήδη πει ότι υπάρχουν προτάσεις και ενδιαφέρον, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι στη Μακάμπι Χάιφα και ενημερώνω μόνο όσους πρέπει.

Όταν είναι απαραίτητο να ανακοινωθεί κάτι, θα το ανακοινώσουμε, δεν θα στείλω μηνύματα τώρα στον Τύπο. Πάντα μου αρέσουν οι προκλήσεις κι η Μακάμπι Χάιφα είναι μια μεγάλη πρόκληση. Η μεγαλύτερη πρόκληση αυτή τη στιγμή είναι να πάρω το τρίτο σερί πρωτάθλημα.

Δεν έχει συμβεί ακόμα και είναι πολύ μεγάλος στόχος για μένα. Το να πω τι θα συμβεί αύριο ή του χρόνου το μόνο που κάνει είναι να μας αποπροσανατολίζει. Είπα στους παίκτες ότι ποτέ δεν ξέρετε τι θα συμβεί αύριο, για μένα ή για οποιονδήποτε άλλον. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να κάνουμε το παν και να γράψουμε ιστορία και χαίρομαι που το κάνουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ