Ντέρμπι… ζωής ή θανάτου στη Λεωφόρο, εντός έδρας δοκιμασίες για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Ντέρμπι… ζωής ή θανάτου στη Λεωφόρο, εντός έδρας δοκιμασίες για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Στη Λεωφόρο Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κοντράρονται με τον χαμένο να μένει πολύ πίσω στην υπόθεση τίτλος, την ώρα που η ΑΕΚ κόντρα στον Άρη θέλει να μείνει μόνη πρώτη και ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Βόλο θέλει να κάνει damage control μετά το κακό του ξεκίνημα στα playoffs της Superleague.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη στην Οpap Arena στο πρώτο χρονικά (9/4 και ώρα 18:00) ματς για την 4η αγωνιστική των playoffs της Superleague. Η Ένωση θέλει τη νίκη για να εκμεταλλευτεί ενδεχόμενη απώλεια βαθμών του Παναθηναϊκού στο «αιώνιο» ντέρμπι και να περάσει μόνη πρώτη στη βαθμολογία στην οποία… συγκατοικοί με τους Πράσινους με 6 βαθμούς.

Στην προσπάθειά του Αλμέιδα να προετοιμάσει όσο καλύτερα γίνεται το ματς, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Σιντιμπέ, Μουκουντί, Άμραμπατ και Φαν Βέερτ, με τον Μήτογλου τελικά να ξεπερνά τον τραυματισμό του και να μπαίνει στην αποστολή.

Διαβάστε επίσης: Έρχεται στην Ελλάδα η πιο γνωστή πορνοστάρ του κόσμου

Από την άλλη ο Άρης θα κυνηγήσει βαθμό ή βαθμούς όπως έκανε και στο Καραϊσκάκης πριν από μια εβδομάδα, μιας και η μάχη με τον Βόλο για το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο έχει ανάψει για τα καλά, με τους Θεσσαλονικείς να βρίσκονταιο αυτή τη στιγμή στο +1 από τους Βολιώτες.

Πάγια η απουσιά του Ρουπ για τον Τόλη Τερζή που δεν θα έχει στη διάθεσή του και τους Ματέο Γκαρσία και Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Στο δεύτερο χρονικά ματς της ημέρας ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Βόλο στην Τούμπα (9/4 και ώρα 20:30). Ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει μόνο νίκη για να έχει ελπίδες για κάτι καλύτερο στο φετινό μίνι πρωτάθλημα των playoffs. Ο Λουτσέσκου δεν υπολογίζει τους Κουλιεράκη και Σάστρε για το ματς αυτό, με τον νεαρό Έλληνα να μένει εκτός για λόγους αποφόρτισης μετά την εικόνα του στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό.

Από την άλλη ο Βόλος που θέλει να… τσιμπήσει άλλον ένα βαθμό μετά από αυτόν στη Λεωφόρο στη μάχη που έχει με τον Άρη, κατεβαίνει στην αναμέτρηση με τον κόουτς Μπράτσο να μην έχει στη διάθεσή του τον Τάχατο, την ώρα που επιστρέφουν οι Σι και Τσιρίνος.

Η αυλαία κλείνει για την 4η αγωνιστική στη Λεωφόρο (9/4 και ώρα 21:00), με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό σε ένα ντέρμπι… ζωής η θανάτου και για τους δύο μετά τις απώλειες που είχαν αμφότεροι την περασμένη Κυριακή, με Βόλο και Άρη αντίστοιχα.

Ο Ανιγκό προετοιμάζει ένα ματς που αν ο Ολυμπιακός χάσει… χάνεται, χωρίς να έχει στη διάθεσή του τους Γκάρι Ροντρίγκες, Ντιαντιέ Σαμασέκου, Παναγιώτη Ρέτσο και Μπουτούτσι, θέλοντας να δώσει συνέχεια στην καλή εμφάνιση και τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ την περασμένη αγωνιστική.

Από την άλλη ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, είναι σε καλύτερη μοίρα από τον αντίπαλό του μιας και οι Μπρινιόλι και Κώτσιρας είναι στην αποστολή χωρίς να υπάρχουν άλλα προβλήματα για τον Σέρβο τεχνικό του τριφυλλιού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ