Άρης: Με Κουέστα  και πέντε συνολικά νέα πρόσωπα κόντρα στην ΑΕΚ

Άρης: Με Κουέστα και πέντε συνολικά νέα πρόσωπα κόντρα στην ΑΕΚ

Ο Ισπανός τερματοφύλακας επιστρέφει κάτω από την εστία μετά από τέσσερις αγωνιστικές στον σημερινό (9/4, 18.00) εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ, ενώ ο Τερζής έκανε αρκετές, ακόμα, αλλαγές στην ενδεκάδα.

Αποφασισμένος για θετικό αποτέλεσμα, παρά τα όσα τραγελαφικά έγιναν με τους διαιτητές του σημερινού (9/4, 18.00) εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ, θα παραταχθεί ο Άρης. Με τον Κουέστα να

επιστρέφει στο βασικό σχήμα μετά από τέσσερα παιχνίδια και τέσσερα ακόμα νέα πρόσωπα. Συγκεκριμένα στην ενδεκάδα επιστρέφουν και οι Πίρσμαν, Εμπακατά, Νταμπό και Καμάτσο. Ο προπονητής του Άρη επέλεξε τον τελευταίο να αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης, αντί του τιμωρημένου Καμαρά.

Διαβάστε επίσης: Ο διαιτητής Ρατσκόφσκι μιλάει και διαλύει το ψέμα της ΕΠΟ και του Μπένετ (vid)

Ο Έλληνας τεχνικός παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Εμπακατά θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Πίρσμαν το αριστερό, ενώ Φαμπιάνο και Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Ετέμπο και Νταμπό θα αγωνιστούν στα αμυντικά χαφ, ο Ιτούρμπε δεξιά στη μεσαία γραμμή, ο Πάλμα αριστερά, ενώ ο Νταρίντα πίσω από τον Καμάτσο, που ξεκινάει στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Σιαμπάνης, Ντουκουρέ, Γκρέι, Μαζικού, Ενκουλού, Οντουμπάζιο, Χριστοδουλόπουλος, Σγούρος και Παναγίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ