Ανιγκό: «Τους χαρίσαμε τα γκολ»

Ανιγκό: «Τους χαρίσαμε τα γκολ»

Ο Ανιγκό μίλησε για την εμφάνιση του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο και την ήττα με 2-0 από τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός δεν… εμφανίστηκε ποτέ στη Λεωφόρο και ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό με 2-0, για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Ο Ζοζέ Ανιγκό μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης τόνισε ότι ο Ολυμπιακός στο σημερινό παιχνίδι δεν ήταν καλός και έκανε δώρο τα γκολ στον Παναθηναϊκό. «Σήμερα δεν ήμασταν καλοί, τα δυο γκολ ήταν δικά μας και τα χαρίσαμε», ανέφερε ο Γάλλος τεχνικός.

Διαβάστε επίσης: Η βαθμολογία μετά την τέταρτη αγωνιστική των playoff της Superleague (pic)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην Cosmote:

«Σήμερα δεν ήμασταν καλοί. Στο πρώτο ημίχρονο, στην είσοδό μας στο ματς, δεν είχαμε πρωτοβουλία και δεν κερδίσαμε τη δεύτερη μπαλιά. Στο β’ μέρος ήμασταν καλύτεροι, όμως το ματς είχε τελειώσει. Χάσαμε ένα ημίχρονο και στο δεύτερο δεν αντιδράσαμε. Τα δυο γκολ ήταν δικά μας και τα χαρίσαμε», ανέφερε αρχικά.

Για τις αλλαγές: «Έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε παίκτες με περισσότερη φρεσκάδα, με ταχύτητα και βάθος. Δεν πέτυχε καθόλου στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ψάξαμε να βρούμε βάθος αλλά είχε χαθεί το παιχνίδι».

Εάν ο Ολυμπιακός είναι ακόμη στο κόλπο για τον τίτλο: «Πάντα υπάρχουν πιθανότητες, τίποτα δεν έχει τελειώσει. Η δύναμη της ομάδας φαίνεται όταν μετά από ένα κακό ματς προσπαθεί να επανέλθει. Δεν θα σταματήσουμε να προσπαθούμε, έτσι θα δείξουμε ότι είμαστε μεγάλος σύλλογος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ