Θυμήθηκε τώρα την Ολιστική Μελέτη ο Μπαλτάκος! Τα ρίχνει στον Μπένετ για το σκάνδαλο των Πολωνών

Θυμήθηκε τώρα την Ολιστική Μελέτη ο Μπαλτάκος! Τα ρίχνει στον Μπένετ για το σκάνδαλο των Πολωνών

Η κατηφόρα της ΕΠΟ του Μπαλτάκου δεν έχει τελειωμό…

Μια ακόμη ανακοίνωση-μνημείο από την ΕΠΟ του Μπαλτάκου! Χρειάστηκε να περάσουν τρεις μέρες από το μέγιστο σκάνδαλο της αντικατάστασης των Πολωνών διαιτητών στο ΑΕΚ-Άρης για να σφυρίξει ο Διαμαντόπουλος το ματς για να αντιδράσει η ΕΠΟ.

Μια αντίδραση που ρίχνει το μπαλάκι στον Μπένετ με την ΕΠΟ να θυμάται τώρα την Ολιστική Μελέτη που δεν εφαρμόζει και να συμπληρώνει πως για όλες τις αποφάσεις ευθύνεται ο Μπένετ καθώς αυτή δεν παρεμβαίνει.

Βεβαίως όταν παρενέβη για να βγει ο Σιδηρόπουλος από το ΠΑΟ-ΑΕΚ προφανώς ήταν… άλλη ΕΠΟ. Και όταν ο Μπαλτάκος ήταν στη συνάντηση με τους προέδρους των ομάδων και τον Μπένετ, ήταν… άλλη ΕΠΟ.

Θα λέγαμε για γέλια, αλλά δυστυχώς η κατάσταση είναι για κλάματα με το ελληνικό ποδόσφαιρο να βυθίζεται όλο και περισσότερο με τις πρακτικές ΕΠΟ/ΚΕΔ και όσων το στηρίζουν.

Διαβάστε την ανακοίνωση-μνημείο της ΕΠΟ που μέσα σε όλα μας λέει και το… ποίημα των υπαλλήλων της «εξυγίανσης» για το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όλων των εποχών, άρα προφανώς είναι ικανοποιημένος ο Μπαλτάκος με την σωρεία σκανδάλων που έχουν ήδη καταγραφεί την τρέχουσα σεζόν.

«Σχετικά με δημοσιεύματα αναφορικά με την αντικατάσταση των διαιτητών του αγώνα ΑΕΚ-ΑΡΗΣ γνωστοποιούμε τα ακόλουθα.

1. Σύμφωνα με το άρθρο 46 του Καταστατικού της ΕΠΟ αλλά και την σχετική πρόβλεψη της Ολιστικής Μελέτης, που έχει υπογράψει ο Πρωθυπουργός της Χώρας, η ΚΕΔ/ΕΠΟ είναι απολύτως ανεξάρτητη και οι ορισμοί των διαιτητών είναι ανέλεγκτοι από την ΕΠΟ.

2. Για τον λόγο αυτό ο Πρόεδρος και η Διοίκηση της ΕΠΟ ούτε είχαν ούτε μπορούσαν να έχουν την οποιανδήποτε ανάμειξη είτε στον ορισμό είτε στην ανάκληση ορισμού των Πολωνών Διαιτητών του αγώνα ΑΕΚ-ΑΡΗΣ.

3. Ο κ. Μπένετ, ως αρχιδιαιτητής, λειτουργεί και θα εξακολουθήσει να λειτουργεί ανεξάρτητα και αυτόνομα, χωρίς την οποιανδήποτε παρέμβαση από την νυν Διοίκηση της ΕΠΟ, η οποία είναι υποχρεωμένη, σύμφωνα με τα προαναφερόμενα, να σέβεται τις αποφάσεις του, εγγυώμενη την θεσμοθετημένη ανεξαρτησία του.

4. Η αποτελεσματικότητα, ακριβώς, των προαναφερομένων οδήγησε και οδηγεί στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όλων των εποχών»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ