ΠΑΟΚ: Ουδέν νεότερο από το… μέτωπο Ντάντας-Ολιβέιρα

ΠΑΟΚ: Ουδέν νεότερο από το… μέτωπο Ντάντας-Ολιβέιρα

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να ανανεώσει τα συμβόλαια των Τιάγκο Ντάντας και Νέλσον Ολιβέιρα, με αμφότερες τις περιπτώσεις να παρουσιάζουν στασιμότητα.

Μπορεί να βρισκόμαστε στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν, ωστόσο στον ΠΑΟΚ σκέφτονται από τώρα την επόμενη χρονιά και θέλουν σταδιακά να κλείνουν εκκρεμότητες με ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν στο τέλος της.

Δύο από αυτούς, για τους οποίους ο Λουτσέσκου έχει εισηγηθεί θετικά όσον αφορά την παραμονή τους στο ρόστερ, είναι ο Τιάγκο Ντάντας και ο Νέλσον Ολιβέιρα. Οι περιπτώσεις των δύο παικτών, αν και διαφορετικές, έχουν μια ομοιότητα… Το γεγονός πως οι διαπραγματεύσεις παρουσιάζουν στασιμότητα.

Διαβάστε επίσης: Δηλώση-σοκ από τον Γιάννη: «Σκέφτηκα να σταματήσω το μπάσκετ»

Όσον αφορά τον Ντάντας που αγωνίζεται στον Δικέφαλο του Βορρά ως δανεικός, ο Ζοσέ Μπότο έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με την Μπενφίκα η οποία προτίθεται να τον αφήσει στην Τούμπα για άλλη μια σεζόν δανεικό, με υποχρεωτική οψιόν αγορά τα 4 εκατ. ευρώ το επόμενο καλοκαίρι. Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ προσπαθεί να βρει μια φόρμουλα που να μην περιλαμβάνει την οψιόν αυτή και οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται χωρίς εμφανή πρόοδο ωστόσο.

Η κατάσταση με τον Ολιβέιρα από την άλλη είναι διαφορετική. Ο 31χρονος σέντερ φορ με τα 9 γκολ φέτος, δείχνει να ανακάμπτει από την προβληματική λόγω τραυματισμών περσινή σεζόν. Οι δύο πλευρές είναι θετικές στο να συνεχιστεί η συνεργασία τους, αλλά υπάρχει διαφορά στο οικονομικό. Όχι αμελητέα αλλά όχι και αγεφύρωτη αν ευοδωθούν οι διαπραγματεύσεις.

Ωστόσο όλο αυτό βρίσκεται σε πρώιμη φάση με τον ΠΑΟΚ να μην ανεβάζει ρυθμούς καθώς η σεζόν έχει ακόμα μερικά πολύ σημαντικά ματς που θα κρίνουν τίτλο (Κύπελλο) αλλά και σε ποια ευρωπαϊκή διοργάνωση θα αγωνίζεται η ομάδα την επόμενη σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ