«Στο στόχαστρο της Χετάφε το μαργαριτάρι της Σούπερ Λίγκας, Τάσος Δουβίκας»

«Στο στόχαστρο της Χετάφε το μαργαριτάρι της Σούπερ Λίγκας, Τάσος Δουβίκας»

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «mundodeportivo» η Χετάφε ενδιαφέρεται για την απόκτηση του νεαρού επιθετικού του Αστέρα Τρίπολης.

Τα δίχτυα της στην ελληνική αγορά φαίνεται πως έχει ρίξει η Χετάφε, η οποία σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την Ιβηρική Χερσόνησο, ενδιαφέρεται για την απόκτηση του νεαρού επιθετικού του Αστέρα Τρίπολης, Τάσου Δουβίκα.

Συγκεκριμένα, η «mundodeportivo» γράφει ότι οι άνθρωποι της Χετάφε έχουν θέσει επί τάπητος το μεταγραφικό σχεδιασμό, με τον άσο των Αρκάδων να βρίσκεται σε περίοπτη θέση. Οι Ισπανοί χαρακτηρίζουν το Δουβίκα ως «το μαργαριτάρι της Σούπερ Λίγκας», ενώ παράλληλα αναφέρουν ότι για τον 18χρονο ενδιαφέρονται πολλοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι.

«Η θέση του επιθετικού αποτελεί προτεραιότητα για τους ανθρώπους της Χετάφε. Ο Μολίνα είναι 36 ετών, ο Ρεμί είναι δανεικός από την Λας Πάλμας, ενώ ο Ντιεντιού αντιμετωπίζει συχνά προβλήματα τραυματισμού. Η ομάδα του Χοσέ Μπορδαλάς θέλει να προχωρήσει την υπόθεση του Δουβίκα, για τον οποίο ενδιαφέρονται αρκετές ομάδες», αναφέρει μεταξύ άλλων στο δημοσίευμά της.

Ο Δουβίκας, ο οποίος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Αστέρας Τρίπολης, τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί συνολικά σε 21 παιχνίδια, τα οποία έχει πετύχει 3 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ