Δεν πληρώθηκαν ούτε σήμερα οι παίκτες – Υποσχέσεις για Δευτέρα

Δεν πληρώθηκαν ούτε σήμερα οι παίκτες – Υποσχέσεις για Δευτέρα

Νέο... επεισόδιο στο σήριαλ με τα οφειλόμενα στους παίκτες. Δεν τήρησε την υπόσχεσή της για πληρωμές η διοίκηση, που ενημέρωσε τους παίκτες πως θα πάρουν χρήματα τη Δευτέρα. Εάν δεν γίνει, θα υπάρξει νέα αποχή.

Στο… βρόντο για ακόμα μια φορά πήγαν οι υποσχέσεις της διοίκησης του Παναθηναϊκού προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Οι παίκτες είχαν ενημερωθεί πως θα έπαιρναν κάποια χρήματα σήμερα από τη δόση του Δεκεμβρίου και περίμεναν αυτό να συμβεί, αλλά μάταια.

Η διοίκηση της ΠΑΕ για ακόμα μια φορά αποδείχτηκε αναξιόπιστη απέναντι στους ποδοσφαιριστές, λέγοντας τους σήμερα πως υπήρξε κάποιο… τεχνικό πρόβλημα και τους υποσχέθηκε πως θα τους πληρώσει τη Δευτέρα, όταν και θα πάρουν και χρήματα από τις εισπράξεις του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Λόγω αυτού του αγώνα οι παίκτες δεν προχώρησαν σε κάποια αντίδραση, όπως αποχή από τις προπονήσεις, αφού δεν θέλουν να τα… τινάξουν όλα στον αέρα. Ωστόσο, θεωρείται δεδομένο πως αν δεν δουν χρήματα την ερχόμενη Δευτέρα, τότε οι κινητοποιήσεις θα είναι πιο έντονες από κάθε άλλη φορά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ