Ο Κεϊρόζ τα είπε με Καρεμπέ, Μαρτίνς, Ιρανούς και έπαθε πλάκα με το Ρέντη!

Ο Κεϊρόζ τα είπε με Καρεμπέ, Μαρτίνς, Ιρανούς και έπαθε πλάκα με το Ρέντη!

Ο Κάρλος Κεϊρόζ επισκέφθηκε σήμερα τις εγκαταστάσεις του Ρέντη, μίλησε με Καρεμπέ, Πέδρο Μαρτίνς, Ανσαριφάρντ και Χατζισαφί και... έπαθε πλάκα με το προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού!

Μια κορυφαία διεθνής ποδοσφαιρική προσωπικότητα βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Ο λόγος για τον Κάρλος Κεϊρόζ, έναν από τους σημαντικότερος Πορτογάλους προπονητές και νυν ομοσπονδιακό τεχνικό της εθνικής Ιράν. Ο Κεϊρόζ, βρέθηκε στο προπονητήριο του Ολυμπιακού με σκοπό να δει προπονήσεις και να μιλήσει με τους Ιρανούς ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών, Καρίμ Ανσαριφάρντ και Εσάν Χατζισαφί, οι οποίοι έχουν βασικό ρόλο στα πλάνα του, ενόψει του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Πέραν των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, ωστόσο, ο κ. Κεϊρόζ είχε συζήτηση και με αρκετούς ανθρώπους των Πειραιωτών και συγκεκριμένα με τον Κριστιάν Καρεμπέ και τον νέο προπονητή τον Ερυθρόλευκων και συμπατριώτη του, Πέδρο Μαρτίνς. Οι οποίοι, μάλιστα, ανέλαβαν και να τον ξεναγήσουν στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Ο 56χρονος τεχνικός, αν και έχει εργαστεί στις μεγαλύτερες ομάδες του πλανήτη (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης, Εθνική Πορτογαλίας), δεν μπορούσε να κρύψει την έκπληξή του για το επίπεδο και τις τρομερές ανέσεις που προσφέρουν οι εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στο τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες. Ο Κεϊρόζ εντυπωσιάστηκε από το προπονητήριο των Ερυθρόλευκων και μετέφερε την άποψή του στους ανθρώπους των Πειραιωτών, εκφράζοντας τον θαυμασμό του για τη σπουδαία δουλειά που έχει γίνει από τη διοίκηση!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ