Σύσκεψη με Σαββίδη μέσω Skype

Σύσκεψη με Σαββίδη μέσω Skype

Ο Ιβάν Σαββίδης είχε διαδικτυακή σύσκεψη με τα στελέχη του ΠΑΟΚ μέσω Skype, τι είπε με Λουτσέσκου και Μίχελ για μεταγραφές.

Ο Ιβάν Σαββίδης είχε μια διαδικτυακή σύσκεψη με τα στελέχη του ΠΑΟΚ μέσω Skype. Είναι κάτι που συνηθίζεται στα χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα, καθώς σχεδόν συνέχεια βρίσκεται εκτός Ελλάδας λόγω επαγγελματικών (και όχι μόνο) υποχρεώσεων.

Για περίπου μία ώρα, ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του Δικέφαλου συζήτησε με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, τον Λούμπος Μίχελ και άλλους επιτελείς της ομάδας, τόσο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ όσο και για άλλα αγωνιστικά θέματα.

Επίσης, με τον Ρουμάνο τεχνικό και τον Σλοβάκο τεχνικό διευθυντή του Δικεφάλου έγινε κουβέντα και για την επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ, δηλαδή για θέματα που αφορούν την προετοιμασία, τις μεταγραφές και γενικώς τη διαμόρφωση του ρόστερ.

Αυτό που τόνισε ο Σαββίδης περισσότερο, είναι ότι θέλει δύο νίκες στις τελευταίες δύο αγωνιστικές του πρωταθλήματος (ώστε να κλείσει ο Δικέφαλος τη σεζόν έχοντας μαζέψει τους περισσότερους βαθμούς μέσα στα γήπεδα, ανεξάρτητα αν η ΑΕΚ μέσω δικαστηρίων του έκλεψε τον τίτλο) και μετά φυσικά περιμένει την κατάκτηση του 2ου συνεχόμενου Κυπέλλου στον τελικό με την ΑΕΚ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ