Ο Χουάνγκ δεν είναι ένας απλός χαφ, είναι το σύγχρονο ποδόσφαιρο! (vids)

Ο Χουάνγκ δεν είναι ένας απλός χαφ, είναι το σύγχρονο ποδόσφαιρο! (vids)

Ο Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ είναι ο ποδοσφαιριστής που κάθε προπονητής θα ήθελε στην ομάδα του. Δίνει τα πάντα και βελτιώνεται συνεχώς. Κόβει, ράβει και δείχνει πως παίζεται το σύγχρονο ποδόσφαιρο…

«Εχει ένα ευρύ φάσμα κινήσεων και ένα ευρύ οπτικό πεδίο. Πολύ καλή αντίληψη στο δημιουργικό σκέλος και πολύ καλή πάσα. Γρήγορη κρίση και πολύ καλή ντρίμπλα. Με την ευλυγισία που έχει κινείται εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο και ξεγελάει τον αντίπαλο του. Είναι ένας παίκτης με πάρα πολλά προσόντα. Είναι ένας σύγχρονος κεντρικός μέσος», με αυτά τα λόγια περιέγραψε τον Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ ο βοηθός του Γιούργκεν Κλίνσμαν στην εθνική ομάδα της Νότιας Κορέας, Αντρέας Χέρτζογκ.

Διαβάστε επίσης: Τζενάρο Γκατούζο: Ένας «εκρηκτικός» πολίτης του κόσμου

Το δεξί χέρι του πολύπειρου Γερμανού τεχνικού αποθέωσε τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού και αποτύπωσε με τον πλέον γλαφυρό τρόπο τις κινήσεις του 26χρονου χαφ στον αγωνιστικό χώρο. Ενας ικανότατος ποδοσφαιριστής, ο οποίος έδειξε από τα πρώτα του παιχνίδια με τη φανέλα του Ολυμπιακού την αγωνιστική του αξία και κατάφερε να κερδίσει την αγάπη και τον σεβασμό των «ερυθρόλευκων» οπαδών. Μια δύσκολη σεζόν για τον πειραϊκό σύλλογο, με τον Χουάνγκ, όμως, να πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις και να εξελίσσεται παίκτη – κλειδί για το σύνολο της ομάδας του μεγάλου λιμανιού. Ενας παίκτης, που δεσπόζει στη μεσαία γραμμή και μπορεί να πάρει ένα παιχνίδι μόνος του. Είτε δημιουργώντας για τους συμπαίκτες του, είτε εκτελώντας ο ίδιος. Ενας πραγματικός «μαέστρος». Ενας παίκτης, που κάθε προπονητής θα ήθελε να έχει.

Ο Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ είναι ένα… μηχανάκι στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Τρέχει χωρίς σταματημό. Κόβει, πασάρει, σκοράρει. Ενας ποδοσφαιριστής πολύ υψηλού επιπέδου. Το έχει αποδείξει άλλωστε πολλές φορές στη φετινή σεζόν. Είτε με τον Ολυμπιακό είτε με την εθνική ομάδα της Νότιας Κορέας, με την οποία έλαβε μέρος στο Μουντιάλ του Κατάρ. Με τους Πειραιώτες, με τους οποίους δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025, φέτος μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί σε 35 ματς, έχοντας απολογισμό 5 γκολ και 4 ασίστ.

Τρία γκολ στο πρωτάθλημα και από ένα σε Κύπελλο και Europa League, ενώ όλες οι ασίστ που έχει φέτος με τους Πειραιώτες είναι στη Super League. Τελευταία του παράσταση στο πρόσφατο παιχνίδι με την ΑΕΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου στο «Γ. Καραϊσκάκης». Μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του με τα χρώματα του πειραϊκού συλλόγου. Εξαιρετικές κινήσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αυτοθυσία όταν ο Ολυμπιακός αμυνόταν, αλλά και ένα εντυπωσιακό γκολ, με το οποίο οι Ερυθρόλευκοι πήραν τη νίκη κόντρα στην Ενωση.

Ένα ακόμα παιχνίδι στη φετινή σεζόν για τον Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ, που έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο, παρότι είχε στην… πλάτη του συνεχόμενες αναμετρήσεις με Ολυμπιακό και Νότια Κορέα, αλλά και πολύωρα ταξίδια, αφού το προηγούμενο διάστημα χρειάστηκε να ταξιδέψει στην ασιατική χώρα και να επιστρέψει στην Ελλάδα μέσα σε λίγες ημέρες. Ο χαφ των Πειραιωτών άλλωστε πλέον είναι ένα από τα βασικά γρανάζια της εθνικής του ομάδας.

Τόσο επί των ημερών του Πάουλο Μπέντο όσο και επί Γιούργκεν Κλίνσμαν, ο Χουάνγκ είναι βασικός και αναντικατάστατος στις Ασιατικές Τίγρεις. Ηταν στην αρχική 11άδα σε όλα τα ματς που έδωσε η Νότια Κορέα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, όταν στον πάγκο της ήταν ο Μπέντο, ενώ αγωνίστηκε ως βασικός και στα δύο φιλικά που έδωσε η εθνική του ομάδα με Κολομβία και Ουρουγουάη, όταν πλέον είχε αναλάβει ο Κλίνσμαν. Μάλιστα στο τελευταίο με την Ουρουγουάη σκόραρε το μοναδικό γκολ της ασιατικής ομάδας (1-2).

Ο Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ βελτιώνεται συνεχώς και αυτό φαίνεται και από την άνοδο που έχει η μετοχή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, καθώς όταν ήρθε στον Ολυμπιακό άγγιζε τα 3 εκατ. ευρώ και πλέον είναι στα 3.5 εκατ. ευρώ.

Ενας παίκτης, στον οποίο οι άνθρωποι του πειραϊκού συλλόγου ποντάρουν πολλά στα εναπομείναντα παιχνίδια των πλέι οφ, αλλά και για την επόμενη σεζόν, καθώς όπως προαναφέραμε, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ