Ξάνθη: Στην τελική ευθεία ενόψει Λάρισας

Ξάνθη: Στην τελική ευθεία ενόψει Λάρισας

Οι Ακρίτες μετρούν αντίστροφα για την αναμέτρηση με τους Θεσσαλούς – Σε φουλ ρυθμούς η προπόνηση – Ατομικό ο Λισγάρας.

Στο κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής (29/04) με αντίπαλο την Λάρισα, για την 29η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας έχει επικεντρωθεί η Ξάνθη. Οι Ακρίτες δίνουν μεγάλη μάχη για την 5η θέση και θέλει πάση θυσία τη νίκη στο παιχνίδι με τους Θεσσαλούς.

Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης περιλάμβανε βίντεο και ανάλυση του αντιπάλου, αλλά και ασκήσεις τακτικής. Ο προπονητής Ξάνθης ζήτησε συγκεκριμένα πράγματα από τους παίκτες του και έδινε συνεχώς οδηγίες. Ο Σέρβος τεχνικός έριξε το βάρος στις στατικές φάσεις και στα τελειώματα, με στόχο οι παίκτες του να γίνουν πιο αποτελεσματικοί απέναντι στους αντίπαλους γκολκίπερ. Στην προπόνηση δεν έλαβε μέρος ο Χρήστος Λισγάρας, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Οι άνθρωποι της θρακιώτικης ομάδας γνωρίζουν πολύ καλά πως το παιχνίδι με την ΑΕΛ είναι πολύ σημαντικό, όσον αφορά στη μάχη που δίνει ο σύλλογος για μια θέση στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα. Η Ξάνθη, μετά το πέρας της 28ης αγωνιστικής βρίσκεται στην 6η θέση με 39 βαθμούς, όσους έχει και ο 5ος Αστέρας Τρίπολης. Την επόμενη και τελευταία αγωνιστική οι Ακρίτες αγωνίζονται στην Λεωφόρο απέναντι στον Παναθηναϊκό (06/05).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ