Μπάρμπεκιου με Αλαφούζο στο Κορωπί: Έκπληξη στον Παναθηναϊκό

Μπάρμπεκιου με Αλαφούζο στο Κορωπί: Έκπληξη στον Παναθηναϊκό

Τι συνέβη στον Παναθηναϊκό με τη λήξη της σημερινής προπόνησης

Σε mood τίτλου στον Παναθηναϊκό και άπαντες προσπαθούν να βάλουν το λιθαράκι τους ώστε η ομάδα να μείνει στα υψηλότερα επίπεδα συγκέντρωσης αλλά και στην δημιουργία του απαραίτητου οικογενειακού κλίματος λίγο πριν την τελική ευθεία των playoffs.

Κάπως έτσι σήμερα επιστρατεύτηκε ως και ο Γιάννης Αλαφούζος που βρέθηκε στο Κορωπί προκειμένου να γευματίσει με το αγωνιστικό τμήμα! Ναι, με την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης δεν έφυγε κανείς από το «Γ. Καλαφάτης». Έμειναν και έκαναν μπάρμπεκιου. Έψησαν για να φάνε όλοι μαζί, δίνοντας συνέχεια στο ελληνικό Πάσχα ουσιαστικά.

Διαβάστε επίσης: Εξοντωτική ποινή στην ΑΕΚ για τα επεισόδια στο ματς με τη Χάποελ!

Ήταν βλέπετε η πρώτη προπόνηση μετά το εορταστικό break. Όπως είναι λογικό, το κλίμα ήταν οικογενειακό και άκρως διασκεδαστικό. Αστεία έδιναν κι έπαιρναν, χαλάρωσαν οι πάντες, σε στιγμές που χρειάζονται ειδικά τώρα που η ομάδα μπαίνει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος που θα έχει τους πάντες στην… τσίτα και την ένταση.

Θυμίζουμε ότι την Κυριακή οι Πράσινοι εκστρατεύουν στη Τούμπα, αντιμετωπίζοντας τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής. Μιας στροφής «κλειδί» για την εξέλιξη του πρωταθλήματος μιας και το ίδιο βράδυ η ΑΕΚ φιλοξενείται στο «Καραϊσκάκης» από τον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ