Το ήξερε μέρες ο Αλμέιδα για Αραούχο – Μάνταλος και Τσούμπερ θα κάνουν ένα βήμα εμπρός

Το ήξερε μέρες ο Αλμέιδα για Αραούχο – Μάνταλος και Τσούμπερ θα κάνουν ένα βήμα εμπρός

Το πρόβλημα με τον Σέρχιο Αραούχο ήταν γνωστό εδώ και μέρες στην ΑΕΚ.

Δεν έπεσαν και από τα σύννεφα στην ΑΕΚ με Αραούχο. Ναι, χθες είδε το φως της δημοσιότητας το μείζον θέμα με τον Αργεντινό που τον οδηγεί στην πόρτα του χειρουργείου. Ωστόσο, πρόκειται για ένα πρόβλημα που ήταν γνωστό στους «κιτρινόμαυρους» κόλπους.

Στο στρατόπεδο της ΑΕΚ γνώριζαν καλά τη ζημιά που… κουβαλά ο Σέρχιο Αραούχο. Μια ζημιά που τον θέτει νοκ άουτ για το υπόλοιπο της εφετινής αγωνιστικής περιόδου. Τα μαύρα μαντάτα της μαγνητικής είχαν κάνει την εμφάνισή τους εδώ και λίγες μέρες. Οι άνθρωποι της Ενωσης και φυσικά ο Ματίας Αλμέιδα, ήξεραν πως το ματς της Αγιά Σοφιάς με τον Άρη ήταν το τελευταίο για τον Αργεντινό επιθετικό.

Διαβάστε επίσης: Στα… σχοινιά οι Γουόριορς – Διπλασίασαν τις νίκες τους οι Σίξερς (vids)

Παρόλα αυτά, το θέμα άργησε να γνωστοποιηθεί λόγω και της άρνησης του Σέρχιο Αραούχο. Πεισματάρης και παθιασμένος ο Αργεντινός επιθετικός, ούτε που ήθελε να ακούσει για επεμβάσεις και χειρουργεία. Το μόνο που ήθελε ήταν να βοηθήσει την ΑΕΚ μέχρι και το τέλος της σεζόν. Να πετύχει τους στόχους της σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ούτε που σκεφτόταν πως θα λείψει από την τελική ευθεία ο 31χρονος παίκτης. Ομως, το πρόβλημα στο γόνατο είναι σοβαρό και δεν χωρά καθυστερήσεις. Κάπως έτσι, κάμφθηκαν και οι όποιες αντιρρήσεις του.

Με τον Σέρχιο Αραούχο στα πιτς μέχρι και το τέλος της εφετινής αγωνιστικής περιόδου, ο Ματίας Αλμέιδα πονοκεφαλιάζει για το πως θα αναπληρώσει το μεγάλο κενό του. Και κάπου εδώ, μπαίνουν στην κουβέντα οι Πέτρος Μάνταλος και Στίβεν Τσούμπερ. Δύο παίκτες που βρίσκονται σε εξαιρετικό φεγγάρι και έχουν παίξει καταλυτικό ρόλο για τη μέχρι τώρα πορεία των κιτρινόμαυρων. Τόσο ο Ελληνας μεσοεπιθετικός, όσο και ο Ελβετός άσος είχαν αναλάβει έναν ρόλο… game changer. Ερχομενοι και οι δύο από τον πάγκο, έκαναν τη διαφορά για την Ενωση.

Ωστόσο, τα δεδομένα τώρα άλλαξαν. Στην ενδεκάδα υπάρχει ορθάνοιχτη μια θέση και ο Ματίας Αλμέιδα καλείται να αποφασίσει το ποιος θα μπει στα παπούτσια του Σέρχιο Αραούχο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ