Τι συμβαίνει με τον Πάμπλο Γκαρσία…

Τι συμβαίνει με τον Πάμπλο Γκαρσία…

Ο Πάμπλο Γκαρσία ετοιμάζεται να πάρει το δίπλωμα UEFA Pro και το θέμα είναι τι θα γίνει με το μέλλον του τόσο στον ΠΑΟΚ αλλά και γενικότερα...

Ο Πάμπλο Γκαρσία είναι εδώ και τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ και προπονεί τη Β’ ομάδα, με εξαίρεση φυσικά τη σεζόν που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Ο Ουρουγουανός τεχνικός είναι ένας προπονητής που πιστεύουν στον Δικέφαλο του βορρά, με τον ίδιο ωστόσο να ψάχνει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Μετά από 43 νίκες, 24 ισοπαλίες και 25 ήττες σε 92 ματς με τον ΠΑΟΚ συνολικά δεν είναι σίγουρο ότι θα μείνει στον σύλλογο, παρότι από πλευράς διοίκησης θέλουν να τον διατηρήσουν στις τάξεις τους.

Εξάλλου, το συμβόλαιό του Πάμπλο Γκαρσία λήγει στο τέλος της σεζόν και παράλληλα ετοιμάζεται να πάρει το δίπλωμα UEFA Pro, με το οποίο θα μπορεί να κοουτσάρει οποιαδήποτε ομάδα σε οποιαδήποτε πρωτάθλημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 46χρονος προπονητής μίλησε στην πατρίδα του και δήλωσε πως «είμαστε ανοικτοί σε κάθε ευκαιρία. Έχομε τη φιλοδοξία να βρεθούμε στο τιμόνι μίας πρώτης ομάδας. Αισθάνομαι άνετα στον ρόλο το προπονητή», κάνοντας ένα άνοιγμα και στον ΠΑΟΚ αναφορικά με το μέλλον του.

Από εκεί και πέρα όλα δείχνουν ότι αναμένεται να υπάρξει μία κουβέντα μεταξύ του Γκαρσία και του Μπότο εκ μέρους της διοίκησης, κατά την οποία θα συζητήσουν τις προοπτικές της ανανέωσης της συνεργασίας τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ