Κάτι τρέχει στο Αγρίνιο: Τι συμβαίνει με τις μετοχές του Παναιτωλικού

Κάτι τρέχει στο Αγρίνιο: Τι συμβαίνει με τις μετοχές του Παναιτωλικού

Πού έχει κολλήσει η υπόθεση Καμίνσκι στον Παναιτωλικό...

Στις αρχές του Δεκεμβρίου άπαντες πίστεψαν ότι ο Παναιτωλικός αλλάζει χέρια. Και πράγματι, έτσι φαινόταν. Η οικογένεια Καμίνσκι κατέφθασε στο Αγρίνιο προκειμένου να αναλάβει τις τύχες της ομάδας του Φώτη Κωστούλα. Το πρότζεκτ της ομάδας από την Αιτωλοακαρνανία φαινόταν πως μπαίνει σε νέες βάσεις.

Συνεντεύξεις τύπου, κοινές εμφανίσεις σε αγώνες των «καναρινιών» και συμφωνίες σε προφορικό επίπεδο συνέθεσαν το σκηνικό γύρω από τον Παναιτωλικό, που παραμένει στο… σκοτάδι. Και λέμε στο σκοτάδι, γιατί υπογραφές για μεταβίβαση των μετοχών ακόμα δεν έχουν πέσει.

Διαβάστε επίσης: Χαμός στο Ισραήλ: Οπαδοί της Χάποελ στο ξενοδοχείο της ΑΕΚ!

Παρόλο που έχουν περάσει αρκετοί μήνες από τη δημόσια πρώτη εμφάνιση των δυο ανδρών, ο Παναιτωλικός παραμένει ακόμα στα χέρια του Φώτη Κωστούλα.

Ο Μάτσιεκ Καμίνσκι έχει προσθέσει τις… πινελιές του στον Παναιτωλικό (παρεμβάσεις στο αθλητικό κέντρο), αλλά η μεταβίβαση των μετοχών δεν έχει προχωρήσει. Ο επιχειρηματίας από τις ΗΠΑ εξασφάλισε το ΟΚ από την ΕΕΑ, αλλά δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας κάποια ανακοίνωση για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

Προφανώς, όπου υπάρχει καπνός, (σχεδόν πάντα) υπάρχει και φωτιά. Και στην περίπτωση του Παναιτωλικού, το πράγμα έχει φουντώσει για τα καλά. Στο Αγρίνιο επικρατεί μεγάλη ανησυχία για την επόμενη μέρα. Τα πρώτα σενάρια έχουν ήδη αρχίσει να κυκλοφορούν εντός των τειχών της ομάδας.

Είναι δεδομένο, ότι κάπου έχει κολλήσει το συγκεκριμένο ζήτημα. Το θέμα που έχει προκύψει είναι και οικονομικό και δεν αποκλειέται να οδηγήσει ακόμα και σε οριστικό ναυάγιο του deal. Άλλωστε, όταν δεν προχωράει μια τέτοια υπόθεση και όταν δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση για μεταβίβαση μετοχών, όλα τα σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι.

Οι επόμενες μέρες στο όλο εγχείρημα του Παναιτωλικού μοιάζουν κρίσιμες. Θα περάσουν τελικά τα «καναρίνια» και με τη βούλα στα χέρια του Μάτσιεκ Καμίνσκι; Αναρωτιούνται οι πάντες στο Αγρίνιο. Οι απαντήσεις, προσεχώς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ