Κάτι τρέχει με τον Μπρινιόλι: Ο πράσινος MVP και το σοβαρό ενδιαφέρον από την Ιταλία

Κάτι τρέχει με τον Μπρινιόλι: Ο πράσινος MVP και το σοβαρό ενδιαφέρον από την Ιταλία

Τι συμβαίνει με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι και τον Παναθηναϊκό...

Ενας από τους λόγους που ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος είναι ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Ο φύλακας-άγγελος του «τριφυλλιού» προσφέρει ασφάλεια κάτω από τα γκολπόστ και με τις επεμβάσεις του, οδηγεί την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη γη της Επαγγελίας.

Αλλωστε, μια ματιά στα μέχρι τώρα στατιστικά του αρκεί για να καταλάβει κανείς το πόσο εντυπωσιακή είναι η φετινή σεζόν για τον Ιταλό τερματοφύλακα. Μόλις 12 φορές έχει παραβιαστεί η πράσινη εστία του, ενώ το κοντέρ έχει καταγράψει και 19 clean sheets σε 29 ματς πρωταθλήματος. Οπότε, αν το τέλος της διαδρομής βρει στο Εβερεστ του ελληνικού ποδοσφαίρου τον Παναθηναϊκό, τότε ο τίτλος του MVP δικαιωματικά θα ανήκει στον Μπρινιόλι.

Διαβάστε επίσης: Και χρωστάει τα περσινά η ΕΠΟ του Μπαλτάκου και… ζήταγε και τα ρέστα από το ΟΑΚΑ για τον φετινό τελικό!

Φυσικά, οι φετινές του εμφανίσεις δεν έχουν περάσει απαρατήρητες. Για την ακρίβεια, έχουν ήδη… περάσει προς την Ιταλία. Ιταλικά μάτια είναι στραμμένα πάνω στον Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Και ο ίδιος το γνωρίζει καλά.

Μπορεί το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται σε έναν χρόνο, ωστόσο τα πάντα είναι ανοιχτά ακόμα και για το προσεχές καλοκαίρι. Η ιδέα του επαναπατρισμού έχει… στρογγυλοκαθίσει στο μυαλό του Μπρινιόλι και δεν αποκλείεται το σοβαρό ενδιαφέρον να μετουσιωθεί και σε επίσημη κρούση προς την πλευρά του Παναθηναϊκού.

Για αυτό άλλωστε και οι «πράσινοι» έχουν ανοιχτές τις κεραίες τους για την απόκτηση βασικού γκολκίπερ. Με τον 31χρονο να έχει το ένα πόδι στην πατρίδα του, ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να έχει έτοιμες λύσεις στο συρτάρι του. Το διακριτικό σκανάρισμα της αγοράς γίνεται από τους «πρασίνους», με τους ανθρώπους του τριφυλλιού να έχουν απλώσει τα δίχτυα τους.

Ασφαλώς, τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο, καθώς, όπως είπαμε, υπάρχει στη μέση και ένα συμβόλαιο. Αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή, το ενδιαφέρον από την Ιταλία είναι κάτι παραπάνω από σοβαρό για τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Μένει να φανεί το πως θα εξελιχθεί αυτή η υπόθεση. Με τον Παναθηναϊκό να κινδυνεύει να «χάσει» έναν από τους εφετινούς MVP του εγχειρήματος Γιοβάνοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ