ΠΑΟΚ: Έτοιμος ο Καντουρί ενόψει Παναθηναϊκού

ΠΑΟΚ: Έτοιμος ο Καντουρί ενόψει Παναθηναϊκού

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τον Ομάρ Ελ Καντουρί να ανεβάζει στροφές και να είναι στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στις 23/4 σε ένα ματς που δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη για τον Δικέφαλο του Βορρά, για να διατηρήσει την επαφή του με την 3η θέση τουλάχιστον.

Στον Δικέφαλο του Βορά σοκαρίστηκαν με τα πολύ άσχημα νέα σχετικά με την κατάσταση του Καλέντ Νάρεϊ, αλλά με το πρωτάθλημα να βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή του, προτεραιότητα έχουν οι παρόντες που θα είναι σε θέση να ριχτούν στη μάχη της Τούμπας.

Διαβάστε επίσης: Βίντεο-σοκ από άγρια συμπλοκή μεταξύ οπαδών σε εμπορικό της Θεσσαλονίκης: Επίθεση με κράνη-καρέκλες! (vid)

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου όπως ενημερώνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα έχει στη διάθεσή του και τον Ομάρ Ελ Καντουρί, με άλλους τρεις παίκτες να συνεχίζουν ατομικό πρόγραμμα:

«Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για το ντέρμπι της Κυριακής και το αγωνιστικό τμήμα συνεχίζει την προετοιμασία του με στόχο τους τρεις βαθμούς. Η προπόνηση της Τετάρτης (19.04) αφορούσε κυρίως το τακτικό κομμάτι.

Οι παίκτες ξεκίνησαν τη δουλειά με προθέρμανση μέσα από διάφορες ασκήσεις, στη συνέχεια έπαιξαν παιχνίδια κατοχής και στο τελευταίο μέρος χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσο το ένα δούλευε στην επιθετική τακτική και την ανάπτυξη, το άλλο έπαιζε δίτερμα σε μικρό χώρο.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, ενώ οι Ζόαν Σάστρε, Αντρέ Ρικάρντο και Γιάσμιν Κούρτιτς δούλεψαν ατομικά στο γήπεδο. Την Πέμπτη (20.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ