Ο πονοκέφαλος του Ανιγκό, οι τρεις με ίωση, ο Εμβιλά, ο Μπα και οι εξελίξεις με Ανδρούτσο

Ο πονοκέφαλος του Ανιγκό, οι τρεις με ίωση, ο Εμβιλά, ο Μπα και οι εξελίξεις με Ανδρούτσο

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται μετ' εμποδίων για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Ανιγκό είδε παίκτες να ταλαιπωρούνται από ίωση, αλλά τα πράγματα βελτιώνονται.

Το θέμα του προπονητή που θα αναλάβει τον Ολυμπιακό την επόμενη σεζόν, είναι στην καθημερινή ατζέντα της διοίκησης, αλλά στο Ρέντη τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Απαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα των Ερυθρόλευκων αντιλαμβάνονται πως οτιδήποτε δεν έχει να κάνει με θέματα αγωνιστικά και την προετοιμασία ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ, είναι πράγματα που δεν έχουν καμία αξία τη δεδομένη στιγμή.

Αντίθετα, μπορεί να αποπροσανατολίσουν το σύνολο και να χαθούν και οι λίγες πιθανότητες για κατάκτηση του τίτλου ή και τη δεύτερη θέση, που είναι εξαιρετικά σημαντική, καθώς οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Βεβαίως, αυτό δεν σημαίνει ότι τα προβλήματα απουσιάζουν για τον Ζοσέ Ανιγκό. Το αντίθετο. Μάλιστα, την Τρίτη οι Ερυθρόλευκοι καλούνται να αντιμετωπίσουν έναν… αόρατο εχθρό, καθώς μετά τον Ροντινέι (σ.σ. είχε χάσει τον επαναληπτικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ), πρόβλημα γαστρεντερίτιδας αντιμετώπισαν ακόμη τρεις ποδοσφαιριστές.

Ο λόγος για τους Γιαν Εμβιλά, Γκάρι Ροντρίγκες και Ζούμερ Μπουτούτσι. Και οι τρεις δεν προπονήθηκαν την Τρίτη. Τέθηκαν σε μίνι… καραντίνα, ώστε να μην κολλήσουν και άλλοι παίκτες των Πειραιωτών, αλλά οι δύο εξ αυτών προπονήθηκαν κανονικά χθες. Με τον Εμβιλά να επηρεάζεται περισσότερο και να μένει εκτός. Αλλά όλα δείχνουν ότι σήμερα θα είναι διαθέσιμος.

Θεωρητικά τα πράγματα είναι καλύτερα στο Ρέντη, σχετικά με το κομμάτι της γαστρεντερίτιδας, ωστόσο οι άνθρωποι του Ολυμπιακού συνεχίζουν να τηρούν μέτρα, ώστε να μπορέσουν να αποφύγουν δυσάρεστες απουσίες. Ειδικά στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι της σεζόν.

Στη διάρκεια της ημέρας προέκυψε η πληροφόρηση ότι ο Παπ Αμπού Σισέ αντιμετωπίζει πρόβλημα. Ο Σενεγαλέζος είναι καλά και «σίγουρος» για το παιχνίδι της Κυριακής. Εκείνος που αντιμετώπισε πρόβλημα την Τρίτη και δούλεψε σε χαμηλότερη ένταση σήμερα ήταν ο Ουσεϊνού Μπα. Ο Αφρικανός στόπερ αισθάνθηκε μία ενόχληση στον αστράγαλο και βγήκε από την προπόνηση. Ωστόσο, δεν κρίνεται ότι είναι κάτι σοβαρό και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα δώσει κανονικά το παρών στο ντέρμπι.

Από εκεί και πέρα, στον Ολυμπιακό ασχολούνται και με τα συμβόλαια που λήγουν για τη νέα χρονιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, στον Πειραιά ξεκίνησαν οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Θανάση Ανδρούτσου. Στον Πειραιά υπολογίζουν τον 26χρονο ως δεύτερο δεξιό μπακ, πίσω από τον Ροντινέι και στόχος είναι να ανανεώσει για αρκετά ακόμη χρόνια, καθώς ο σύλλογος θέλει να κρατήσει ένα δικό του παιδί, αλλά και να το επιβραβεύσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ