Τι είπε ο Μπακαμπού για το μέλλον του στον Ολυμπιακό

Τι είπε ο Μπακαμπού για το μέλλον του στον Ολυμπιακό

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού μίλησε για τη φετινή σεζόν στον Ολυμπιακό, το συμβόλαιο του, αλλά και το μέλλον του στο λιμάνι.

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού ήρθε στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό τον περασμένο Σεπτέμβριο και έκτοτε πραγματοποιεί μια πολύ καλή σεζόν, είναι πρώτος σκόρερ των ερυθρόλευκων και ένας από τους καλύτερους παίκτες των Πειραιωτών.

Ο Γαλλο-κονγκολέζος επιθετικός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και σε συνέντευξή του στο footmercato προ ημερών, δήλωσε ότι θέλει να παραμείνει στο λιμάνι. Ο 31χρονος φορ το περασμένο καλοκαίρι αποδεσμεύτηκε από τη Μαρσέιγ και στον Ολυμπιακό κατάφερε να βρει τον εαυτό του και ήδη μετρά 15 γκολ σε 27 παιχνίδια.

Ο Μπακαμπού σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο μέλλον του στον Ολυμπιακό, τις σκέψεις που κάνει, αλλά και στη φετινή σεζόν, τονίζοντας ότι στόχος είναι να πάρει τον πρωτάθλημα με τους Πειραιώτες στο τέλος της χρονιάς.

«Ήδη υπάρχουν τα πλέι οφ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο στόχος είναι να πάρω το πρωτάθλημα για τον σύλλογό μου και τους οπαδούς μας. Μετά, αν μιλήσουμε για το μετά, θεωρώ ότι βρίσκομαι στην ακμή της καριέρας μου. Το συμβόλαιό μου με τον Ολυμπιακό λήγει στο τέλος της σεζόν, θα δούμε. Αλλά δεν σκέφτομαι να φύγω από εδώ», είχε αναφέρει ο Μπακαμπού, δείχνοντας τις προθέσεις του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ