ΠΑΟΚ : Ξεκαθαρίζει με τους τερματοφύλακες

ΠΑΟΚ : Ξεκαθαρίζει με τους τερματοφύλακες

Ακόμα και για τον φετινό ΠΑΟΚ, οι τέσσερις γκολκίπερ που έχει στο ρόστερ του είναι πολυτέλεια και λίαν συντόμως θα ξεκαθαρίσει ποιοι θα φύγουν με κανονική μεταγραφή ή θα δοθούν δανεικοί.

Πολλά κοινά χαρακτηριστικά φαίνεται πως έχουν η φετινή με την περσινή χρονιά στη θέση του τερματοφύλακα. Για δύο συνεχόμενα καλοκαίρια, ο ΠΑΟΚ επενδύει κάποιες χιλιάδες ευρώ στη θέση του τερματοφύλακα. Πέρσι ήταν ο Όλσεν, φέτος ο Ρέι.

Ο Δανός και ο Αργεντινός ξεκίνησαν ως βασικοί κάτω από τα δοκάρια του Δικεφάλου, όμως δεν κατάφεραν να βγάλουν όλη την χρονιά. Ο Όλσεν πολύ γρήγορα αντικαταστάθηκε αρχικά από τον Γλύκο και στη συνέχεια από τον Βελλίδη. Φέτος ξεκίνησε ο Ρέι, όμως την χρονιά όπως όλα δείχνουν θα κλείσει ο Πασχαλάκης.

Αυτή τη στιγμή στο ασπρόμαυρο ρόστερ υπάρχουν τέσσερις τερματοφύλακες οι Πασχαλάκης, Ρέι, Γλύκος και Σιαμπάνης. Τη νέα χρονιά αυτοί που θα παραμείνουν στο ρόστερ της ομάδας θα είναι ο πρώτος και ο τελευταίος, με τον Αργεντινό και τον Βολιώτη τερματοφύλακα να βρίσκονται με το ένα πόδι εκτός Τούμπας.

Ο Ρέι μπορεί να έκανε 18 παιχνίδια ως βασικός φέτος, όμως δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της ομάδας. Ενώ ο Γλύκος εδώ και 11μήνες είναι μονίμως στο ιατρικό δελτίο της ομάδας μη μπορώντας να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ