Άρης: Οι χαφ και το σύστημα ενόψει Βόλου

Στην περίπτωση που ο Τερζής επιλέξει σύστημα 4-2-3-1 στο κυριακάτικο (23/4) εκτός έδρας παιχνίδι με την ομάδα της Μαγνησίας, ο Νταμπό φαίνεται ότι έχει πλεονέκτημα έναντι του Ντουκουρέ, για να είναι ο παρτενέρ του Ετέμπο στα αμυντικά χαφ.

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία του Άρη για το κρίσιμο κυριακάτικο (23/4) εκτός έδρας ματς με τον Βόλο, ενώ ο Τόλης Τερζής δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του, σε ότι αφορά το σύστημα αλλά και την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει.

Στην περίπτωση, πάντως, που επιλέξει να συνεχίσει με 4-2-3-1, φαίνεται ότι ο Νταμπό έχει προβάδισμα, έναντι του Ντουκουρέ, για να είναι ο παρτενέρ του Ετέμπο στα αμυντικά χαφ, με τον Νταρίντα να αναλαμβάνει ρόλο επιτελικού μέσου, πίσω από τον Καμαρά, που θα ξεκινήσει στην επίθεση.

Διαβάστε επίσης: Γιατί ο Λούντζης έχει μπροστά του μία μεγάλη ευκαιρία… (vids)

Αντίθετα, αν ο προπονητής του Άρη επιλέξει σύστημα 4-3-3, τότε ο Ετέμπο θα αγωνιστεί ως αμυντικό χαφ, έχοντας μπροστά δυο εσωτερικούς μέσους, τους Νταρίντα και Πάλμα. Ο Ιτούρμπε θα ξεκινήσει στη δεξιά πλευρά της επίθεσης, ο Καμάτσο στην αριστερή και ο Καμαρά στην κορυφή.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από