Άρης: Τα πλάνα του Τερζή

Άρης: Τα πλάνα του Τερζή

Ο Έλληνας τεχνικός συνεχίζει τις δοκιμές του σε οτι αφορά την ενδεκάδα του κυριακάτικου (23/4) εκτός έδρας αγώνα με τον Βόλο.

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία του Άρη ενόψει του κρίσιμου κυριακάτικου (23/4) εκτός έδρας παιχνιδιού με τον Βόλο, ενώ ο Τόλης Τερζής θα συνεχίσει τις δοκιμές του στην προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Έλληνας τεχνικός είναι πιθανόν, να αλλάξει το σύστημα σε 4-3-3 στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Συγκεκριμένα, ο Ετέμπο θα αγωνιστεί ως αμυντικό χαφ, έχοντας μπροστά τους Πάλμα Νταρίντα. Ο Καμάτσο αριστερά στην επίθεση, ο Ιτούρμπε δεξιά και ο Καμαρά στην κορυφή.

Ο Οντουμπάζιο έχει προβάδισμα για το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, Μαζικού και Πίρσμαν διεκδικούν τη θέση στο αριστερό, ενώ οι Ενκουλού και Φαμπιάνο θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με τερματοφύλακα τον Κουέστα.

Στην περίπτωση που τελικά ο προπονητής του Άρη διατηρήσει το 4-2-3-1, τότε ένας εκ των Νταμπό η Ντουκουρέ θα είναι ο παρτενέρ του Ετέμπο στα αμυντικά χαφ και ο Καμάτσο θα μείνει στον πάγκο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ