Ο Μάντζιος και η πρόταση έκπληξη για τον πάγκο του Άρη

Ο Μάντζιος και η πρόταση έκπληξη για τον πάγκο του Άρη

Οι «κίτρινοι» «ψάχνονται» για τον πάγκο τους με τον Έλληνα τεχνικό να αποτελεί μία σίγουρη λύση και ένα ακόμα όνομα «έκπληξη» να προτείνεται...

Ο Άρης μάχεται για την έξοδό του στην Ευρώπη μέσω των Play-Offs της Super League αλλά παράλληλα έχει και το νου του στην… επόμενη μέρα.

Διαβάστε επίσης: Ο… αναμορφωτής Πιόλι που προσπαθεί να θυμίσει στην Ευρώπη ποια είναι η Μίλαν! (pics, vid)

Οι «κίτρινοι» θα ολοκληρώσουν τη σεζόν με τον Τόλη Τερζή στον πάγκο τους, ωστόσο τσεκάρουν τον επόμενο που θα τους οδηγήσει σε μια καλύτερη αγωνιστική περίοδο. Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα ακούγονται, μία από τις περιπτώσεις που προκρίνονται είναι αυτή του Άκη Μάντζιου. Ο 53χρονος τεχνικός πλέον βρίσκεται χωρίς ομάδα μετά την απομάκρυνσή του από τον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης λίγες μέρες νωρίτερα, και είναι μια λύση για πολλούς και διάφορους λόγους.

Αρχικά γνωρίζει τα «κίτρινα» κατατόπια, αφού βρισκόταν στον πάγκο του Άρη από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Φεβρουάριο του 2022. Σε εκείνη τη θητεία οι Θεσσαλονικείς με τον Μάντζιο στο τιμόνι τους σε 66 ματς είχαν 30 νίκες 17 ισοπαλίες και 19 ήττες.

Σε αυτό το διάστημα μάλιστα οι «κίτρινοι» πήραν σημαντικές νίκες επί της ΑΕΚ εντός και του ΠΑΟΚ εκτός έδρας (τη σεζόν 2021-22), ωστόσο η εντός έδρας ήττα από τον Βόλο με 2-0 κι αυτή από τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας κατόπιν (πάλι με 2-0, το Φλεβάρη του 2022), έφεραν το «διαζύγιο».

Όπως και να έχει, η δουλειά του Μάντζιου τότε αναγνωρίστηκε και χαίρει τις εκτίμησης της διοίκησης και πολύ περισσότερο του Θόδωρου Καρυπίδη. Ο ισχυρός άνδρας του Άρη έχει πολύ καλές σχέσεις με τον 53χρονο τεχνικό, κάτι που μπορεί να οδηγήσει στην επαναφορά του στην ομάδα.

Από εκεί και πέρα μία άλλη περίπτωση που τσεκάρεται είναι αυτή του Βάλντας Νταμπράουσκας. Ο Λιθουανός έχει προταθεί από μάνατζερ στον ισχυρό άνδρα των «κίτρινων», ωστόσο δεν είναι καθόλου εύκολη η περίπτωση του. Ο Νταμπράουσκας έχει συμβόλαιο με τον ΟΦΗ μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Οι Κρητικοί είναι πολύ ευχαριστημένοι μαζί του και δεν προτίθενται να τον αφήσουν έτσι εύκολα να φύγει, ενώ υπάρχει και ένα buyout ύψους 300.000 ευρώ που θα πρέπει να σκεφτεί ο Θεόδωρος Καρυπίδης.

Όπως και να έχει, και με τα Play-Offs (και Play-Out), να ολοκληρώνονται σε λίγο καιρό, αναμένονται εξελίξεις το αμέσως επόμενο διάστημα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ