ΠΑΟΚ: Δύσκολα με Παναθηναϊκό ο Σάστρε

ΠΑΟΚ: Δύσκολα με Παναθηναϊκό ο Σάστρε

Ο Ζόαν Σάστρε δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα με την ομάδα του ΠΑΟΚ και όπως όλα δείχνουν θα χάσει την αναμέτρηση του «δικεφάλου» με τον Παναθηναϊκό.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή για την 5η αγωνιστική των playoffs.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε για ακόμα μία ημέρα τον Ζόαν Σάστρε να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και κατά συνέπεια η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τους «πράσινους» είναι σχεδόν αδύνατη. Ο Ρουμάνος τεχνικός έριξε το βάρος της σημερινής προπόνησης στην τακτική, ενόψει του ντέρμπι.

Διαβάστε επίσης: Από τα 40 εκατ. μπάτζετ στην 8η θέση: Ο Ολυμπιακός και η αλήθεια για την «ελληνική» Φενέρ του Ιτούδη (pics, vids)

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κρίνουν συνήθως ένα ποδοσφαιρικό ντέρμπι, όπως το κυριακάτικο κόντρα στον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας. Το τεχνικό επιτελείο του Δικεφάλου μαζί με τους παίκτες δουλεύουν πάνω σε αυτές τις τελευταίες μέρες προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμοι.

Η προπόνηση της Παρασκεύης (21.04) ξεκίνησε κλασικά με προθέρμανση και rondo. Σε όλη την υπόλοιπη διάρκειά της είχαμε ασκήσεις τακτικής τόσο για τον αμυντικό, όσο και για τον επιθετικό τομέα.

Οι Ζόαν Σάστρε , Αντρέ Ρικάρντο και Γιάσμιν Κούρτιτς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Το Σάββατο (22.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ