Γιατί η ΑΕΚ πετάει έξω από την «Opap Arena» τους ρεπόρτερ του sport-fm

Γιατί η ΑΕΚ πετάει έξω από την «Opap Arena» τους ρεπόρτερ του sport-fm

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, απέστειλε επιστολή στον sport-fm ενημερώνοντάς τον πως στο εξής δεν θα παρέχεται η δυνατότητα κάλυψης των εντός έδρας αγώνων της ομάδας από το συγκεκριμένο Μέσο και την ιστοσελίδα του.

Πετάει εκτός «Opap Arena» τον sport-fm η ΑΕΚ! Όπως έκανε γνωστό μέσω ενημέρωσής της η Ένωση, απέστειλε επιστολή στο συγκεκριμένο Μέσο ενημερώνοντας πως στο εξής δεν θα παρέχεται η δυνατότητα κάλυψης των εντός έδρας αγώνων της ομάδας από το ραδιόφωνο και την ιστοσελίδα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκεκριμένη αντίδραση οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σε σημερινό δημοσίευμα που ανέβηκε στην ιστοσελίδα του σταθμού.

Διαβάστε επίσης: Το παράξενο με το φετινό Champions League και ένα Super League… υστερόγραφο

Η ενημέρωση της ΑΕΚ αναφέρει:

«Γνωστοποιούμε πως αποφασίσαμε ότι δεν συντρέχουν αυτή την περίοδο οι προϋποθέσεις για να συνεχίσουμε να παρέχουμε την δυνατότητα ραδιοφωνικής μετάδοσης των εντός έδρας αγώνων μας από τον συγκεκριμένο σταθμό, όπως επίσης και της παρουσίας διαπιστευμένων δημοσιογράφων από την ιστοσελίδα sportfm.gr. Θεωρούμε πως υπάρχει ζήτημα στην καλύτερη ειρωνικής, συχνά επιθετικής κι ενίοτε προσβλητικής κι αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς απέναντι στην ΑΕΚ», αναφέρεται αρχικά από την Ένωση που συνεχίζει τονίζοντας πως: «δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τα παράπονα του κόσμου μας που εκφράζονται μαζικά και με ποικίλους τρόπους, για την στάση των συγκεκριμένων Μέσων απέναντι στην ΑΕΚ. Παράπονα που φυσικά συμμεριζόμαστε απόλυτα. Γίνεται δε ιδιαίτερη μνεία και στην περίπτωση της αντιμετώπισης της πρόσφατης ανακοίνωσης της ΠΑΕ ΑΕΚ».

Στη συνέχεια η ΑΕΚ επισημαίνει πως αυτή η απόφαση γίνεται για το καλό και των δύο πλευρών. «Η ΠΑΕ ΑΕΚ επίσης θεωρεί πως δυστυχώς de facto η απόφαση αυτή είναι προς το συμφέρον και των δύο πλευρών αυτή την περίοδο. Το κλίμα που έχει δημιουργηθεί δεν επιτρέπει έστω και την μίνιμουμ συνεργασία για τα αυτονόητα και δεν θα θέλαμε σε καμιά περίπτωση να επηρεαστεί από αυτό η δουλειά επαγγελματιών που έρχονται να κάνουν την δουλειά τους και δεν έχουν καμιά σχέση με την καλλιέργεια του κλίματος που έχει δημιουργηθεί. Θεωρούμε πως δεν έχουμε καμιά απολύτως ευθύνη για την δημιουργία αυτού του κλίματος, το ζήτημα υπήρξε μονόπλευρο και είμαστε πλέον αναγκασμένοι να το διαχειριστούμε. Επαναλαμβάνουμε θεωρούμε πως είναι προς όφελος και για την προστασία και των δύο πλευρών».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ