«Βόμβα» στον Παναθηναϊκό με Παλάσιος!

«Βόμβα» στον Παναθηναϊκό με Παλάσιος!

Σειρήνες από τη Χιλή ηχούν για τον Αργεντινό άσο του Παναθηναϊκού.

Η σεζόν ολοκληρώνεται σιγά σιγά και τα μεταγραφικά σενάρια δίνουν και παίρνουν γενικότερα αλλά και ειδικότερα για τον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα σύμφωνα με Μέσα ενημέρωσης της Ισπανίας υπάρχει ενδιαφέρον για τον Αργεντινό άσο του «τριφυλλιού» Σεμπάστιαν Παλάσιος από τη Χιλή.

Διαβάστε επίσης: Κοντά στη «σκούπα» οι Νάγκετς – Έκαναν το 2-1 οι Νικς – Μείωσαν οι Χοκς (vids)

Συγκεκριμένα η «As» αναφέρει πως για τον 31χρονο υπάρχει ενδιαφέρον από την πρωταθλήτρια Χιλής Κόλο-Κόλο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η διοίκηση της συγκεκριμένης ομάδας είχε ενδιαφερθεί ξανά για την περίπτωση του Παλάσιος στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ωστόσο τότε, και με τον Αϊτόρ τραυματία, το «τριφύλλι» ούτε που σκέφτονταν να τον δώσει, πλέον όμως η ιθύνοντες της Κόλο-Κόλο θεωρούν πως τα πράγματα έχουν αλλάξει και πως τώρα το καλοκαίρι θα γίνει πιο εύκολο για αυτούς να ξαναμπούν στο κόλπο απόκτηση του Αργεντινού εξτρέμ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παλάσιος τη φετινή σεζόν μετράει με τα χρώματα της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς 32 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 6 γκολ και 2 ασίστ.

Το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται του χρόνου το καλοκαίρι και μένει να φανεί πλέον αν το ενδιαφέρον των Χιλιανών προχωρήσει ή είναι απλά στη θεωρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ