AEK: Ετοιμάζεται να ανανεώσει και τον Λιβάι Γκαρσία

AEK: Ετοιμάζεται να ανανεώσει και τον Λιβάι Γκαρσία

Μετά τους, Μήτογλου, Ρότα και Σιμάνσκι η Ένωση είναι έτοιμη να ανανεώσει και με τον Λιβάι Γκαρσία τη συνεργασία της.

Η ΑΕΚ προχωράει τα θέματα των ανανεώσεων και μετά τους Σίμο Μήτογλου και Λάζαρο Ρότα ανανέωσε τη συνεργασία της προσφάτως και με τον Νταμιάν Σιμάνσκι ενώ έπονται κι άλλοι.

Διαβάστε επίσης: Νέα εξέλιξη με Χάμες Ροντρίγκες

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ώρα των Σπορ» οι «κιτρινόμαυροι» ετοιμάζονται να «δέσουν» και τον Λιβάι Γκαρσία. Ο άσος από τον Τρινιντάντ τα πηγαίνει εξαιρετικά με τον Ματίας Αλμέιδα στον πάγκο αφού ως φορ (κυρίως), έχει σε 31 συμμετοχές με τα «κιτρινόμαυρα» 16 τέρματα ενώ έχει μοιράσει και 6 ασίστ όντας εκ των κορυφαίων της Ένωσης.

Το συμβόλαιό του λοιπόν μπορεί να ολοκληρώνεται το 2025 ωστόσο επειδή των «φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» και σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, η ΑΕΚ θα του κάνει πρόταση ανανέωσης άμεσα, ενώ θα αυξήσει σημαντικά τις αποδοχές του Γκαρσία από τις 500 χιλιάδες που παίρνει το χρόνο στο 1 εκατομμύριο επιβραβεύοντας την προσπάθεια που κάνει και τις εμφανίσεις του.

Αξίζει να σημειωθεί τέλος, πως για τον 25χρονο υπάρχουν πολλά… βλέμματα στραμμένα από το εξωτερικό, και ίσως για αυτό η Ένωση να θέλει να τον ανανεώσει από τώρα αφού καραδοκούν πολλά σπουδαία κλαμπ της Ευρώπης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ