Άρης: Με νέα πρόσωπα η αποστολή για τον Βόλο

Ο Τερζής θα ανακοινώσει μετά το τέλος της μεσημεριανής προπόνησης τους εκλεκτούς του για το αυριανό (23/4) κρίσιμο παιχνίδι στην πόλη της Μαγνησίας, ενώ μπορεί να υπολογίζει τον Καμαρά, που εξέτισε την ποινή του και τον Ματέο Γκαρσία που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Η προετοιμασία του Άρη για την αυριανή (23/4), κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο θα ολοκληρωθεί με τη μεσημεριανή προπόνηση στο Δασυγένειο, ενώ στη συνέχεια ο Τόλης Τερζής θα ανακοινώσει την αποστολή, στην οποία θα υπάρχουν σημαντικές επιστροφές.

Διαβάστε επίσης: Δώρο* ΕΟΝ ΤV της NOVA από την Stoiximan!

Συγκεκριμένα, στη διάθεση του προπονητή των κιτρινόμαυρων τέθηκε ο Ματέο Γκαρσία, που κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν υπολογίζεται για το βασικό σχήμα, αναμένεται, όμως, να πάρει χρόνο συμμετοχής, ανάλογα και με την εξέλιξη του αγώνα.

Ακόμα, στην αποστολή θα επιστρέψει και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, που εξέτισε τη μια αγωνιστική της ποινής του, κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ταξιδέψει στον Βόλο και ο Νικολά Ενκουλού, που ακολούθησε προληπτικά χθες (21/4) μέρος της προπόνησης, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση.

Αντίθετα, εκτός θα μείνουν ο Λόύκας Ρούπ, που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, αλλά και ο μακροχρόνια τραυματίας, Μάνου Γκαρθία.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από