Άρης: Οι χαφ και το σύστημα ενόψει Βόλου

Άρης: Οι χαφ και το σύστημα ενόψει Βόλου

Στην περίπτωση που ο Τερζής επιλέξει σύστημα 4-2-3-1 στο κυριακάτικο (23/4) εκτός έδρας παιχνίδι με την ομάδα της Μαγνησίας, ο Νταμπό φαίνεται ότι έχει πλεονέκτημα έναντι του Ντουκουρέ, για να είναι ο παρτενέρ του Ετέμπο στα αμυντικά χαφ.

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία του Άρη για το κρίσιμο κυριακάτικο (23/4) εκτός έδρας ματς με τον Βόλο, ενώ ο Τόλης Τερζής δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του, σε ότι αφορά το σύστημα αλλά και την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει.

Στην περίπτωση, πάντως, που επιλέξει να συνεχίσει με 4-2-3-1, φαίνεται ότι ο Νταμπό έχει προβάδισμα, έναντι του Ντουκουρέ, για να είναι ο παρτενέρ του Ετέμπο στα αμυντικά χαφ, με τον Νταρίντα να αναλαμβάνει ρόλο επιτελικού μέσου, πίσω από τον Καμαρά, που θα ξεκινήσει στην επίθεση.

Διαβάστε επίσης: Γιατί ο Λούντζης έχει μπροστά του μία μεγάλη ευκαιρία… (vids)

Αντίθετα, αν ο προπονητής του Άρη επιλέξει σύστημα 4-3-3, τότε ο Ετέμπο θα αγωνιστεί ως αμυντικό χαφ, έχοντας μπροστά δυο εσωτερικούς μέσους, τους Νταρίντα και Πάλμα. Ο Ιτούρμπε θα ξεκινήσει στη δεξιά πλευρά της επίθεσης, ο Καμάτσο στην αριστερή και ο Καμαρά στην κορυφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ