Άρης: Υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα στον Βόλο

Άρης: Υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα στον Βόλο

Ο Άρης έχει τη μεγάλη ευκαιρία να πάρει σημαντικό προβάδισμα για την πέμπτη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη, επικρατώντας στο αυριανό (23/4) εκτός έδρας παιχνίδι με την ομάδα της Μαγνησίας, ενώ το μόνο που χρειάζεται είναι οι παίκτες του να έχουν την απαιτούμενη συγκέντρωση.

Κρίσιμη για τον Άρη η αυριανή (23/4) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο, συγχρόνως, όμως, αποτελεί και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρει πολύ σημαντικό προβάδισμα για την κατάκτηση της πέμπτης θέσης, που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Στην περίπτωση που οι κιτρινόμαυροι κερδίσουν, τότε θα μεγαλώσουν στους τέσσερις βαθμούς την απόσταση από τον αυριανό τους αντίπαλο. Διαφορά που πολύ δύσκολα μπορεί να καλυφθεί στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές των πλέι οφ.

Διαβάστε επίσης: Τι συμβαίνει με Ιτούδη και Εθνική – Τα δεδομένα για Αντετοκούνμπο, Καλάθη και Ντόρσεϊ…

Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης των δυο ομάδων, ο Άρης έχει πολύ καλύτερο ρόστερ. Θα είχε εξασφαλίσει, εξάλλου, ήδη την έξοδο του στην Ευρώπη, αν δεν υπήρχαν τα λάθη. Τα δικά του αλλά και τα διαιτητικά, που του στέρησαν οκτώ με δέκα βαθμούς, τουλάχιστον.

Το ζητούμενο για τους κιτρινόμαυρους στην αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση, είναι το πως θα παρουσιαστούν οι ποδοσφαιριστές τους. Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα, τους, άλλωστε, στην αγωνιστική περίοδο που διανύουμε, είναι και η έλλειψη συγκέντρωσης σε αρκετά παιχνίδια.

Θα πρέπει άπαντες στην ομάδα να αντιληφθούν τη σημασία του αυριανού αγώνα. Οι παίκτες να μπουν από το πρώτο λεπτό και να «αποτυπώσουν» στον αγωνιστικό χώρο και στην πράξη, την ανωτερότητα τους από τον αντίπαλο.

Ανεξάρτητα από το σύστημα (4-3-3 ή 4-2-3-1) που θα επιλέξει, τελικά, ο Τόλης Τερζής, τα πάντα θα εξαρτηθούν από το πως θα αντιμετωπίσουν την αναμέτρηση οι ποδοσφαιριστές του Άρη. Που δείχνουν να έχουν αντιληφθεί ότι η νίκη είναι και το μοναδικό αποτέλεσμα που υπάρχει.

Ακόμα, βέβαια και σε περίπτωση άλλου αποτελέσματος, οι κιτρινόμαυροι δεν χάνουν τον στόχο που τους έχει απομείνει. Αν ηττηθούν, όμως, θα βρεθούν με την πλάτη στον τοίχο και στον Άρη δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν δικαιώματα.

ΥΓ. Σημαντική η παρουσία του Ματέο Γκαρσία, στην αποστολή του αγώνα με τον Βόλο, καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του.Μπορεί να μην προορίζεται για βασικός, μπορεί, να δώσει, όμως, λύσεις αν χρειαστεί ως αλλαγή.

ΥΓ1. Το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν είναι για πειράματα…

ΥΓ2. Ο Γιώργος Δεληζήσης θα επιστρέψει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στον Άρη. Κίνηση που θα βοηθήσει πολύ στα αποδυτήρια. Μετά το τέλος της καριέρας του, μάλιστα, θα αναλάβει και άλλο ρόλο στο ποδοσφαιρικό τμήμα, πιθανότατα, αυτό του γενικού αρχηγού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ