Χωρίς Σάστρε ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό

Χωρίς Σάστρε ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό

Χωρίς τον Σάστρε αλλά και με άλλους τρεις απόντες θα καταστρώσει σχέδια 11άδας κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον Παναθηναϊκό (23/4 και ώρα 20:00) σε μια πολύ σημαντική αγωνιστική τόσο για τον ΠΑΟΚ που δεν θέλει να χάσει την επαφή πρωτίστως με την 3η θέση, όσο και για τον Παναθηναϊκό που θέλει να παραμείνει στην κορυφή της Superleague.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στα σχέδια που θα κάνει για τον καταρτισμό της 11άδας δεν θα έχει στη διάθεσή του πλην του Καλέντ Νάρεϊ και των Ρικάρντο και Κούρτιτς και τον Ζοάν Σάστρε.

Διαβάστε επίσης: «Φωτιά» οι αποκαλύψεις για την Αθηνά Ωνάση: «Μία φορά έκανα σ@ξ με…»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και η αποστολή του Δικέφαλου του Βορρά ενόψει Παναθηναϊκού:

«Η δυνατή βροχή δυσκόλεψε τη δουλειά της ομάδας. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με μερικές ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ακολούθησαν παιχνίδια 8 Vs 2, ασκήσεις τακτικής και στο φινάλε ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στον Κάλεντ Νάρεϊ, αλλά και στους Ζόαν Σάστρε, Αντρέ Ρικάρντο και Γιάσμιν Κούρτιτς που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Λύρατζης , Βιεϊρίνια , Κάργας , Ίνγκασον , Κουλιεράκης , Ράφα Σοάρες , Ντόουγκλας , Φιλίπε Σοάρες , Σβαμπ , Ντάντας , Ελ Καντουρί , Μπίσεσβαρ , Κωνσταντέλιας , Μουργκ , Τάισον , Α.Ζίβκοβιτς , Μπράντον , Ολιβέιρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ