Άρης: Εκτός ενδεκάδας ο Ενκουλού με Βόλο

Άρης: Εκτός ενδεκάδας ο Ενκουλού με Βόλο

Ο Καμερουνέζος στόπερ δεν κατάφερε να ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρεί και έμεινε στον πάγκο, ενώ ο Πίρσμαν θα καλύψει το κενό του στο κέντρο της άμυνας και ο Μαζικού θα αγωνιστεί ως αριστερό μπακ.

«Πονάει» στο κέντρο της άμυνας ο Άρης, στο σημερινό (23/4, 17.30) εκτός έδρας κρίσιμο παιχνίδι με τον Βόλο. Ο Μπράμπετς είναι τραυματίας, ενώ και ο Ενκουλού δεν κατάφερε να ξεπεράσει πλήρως την ίωση που τον ταλαιπωρεί και έμεινε στον πάγκο. Ο Πίρσμαν θα μετατοπιστεί στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο Μαζικού θα επιστρέψει στην ενδεκάδα και θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Τερζής παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Μαζικού το αριστερό, ενώ οι Φαμπιάνο και Πίρσμαν θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Διαβάστε επίσης: Ο Φορτούνης, ο Αραούχο, οι δεύτερες μπάλες της ΑΕΚ και ο κρυπτονίτης του Γιοβάνοβιτς

Οι Ετέμπο και Νταμπό θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, ο Ιτούρμπε στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Πάλμα στην αριστερή και ο Νταρίντα πίσω από τον Καμαρά, που ξεκινάει στην κορυφή της επίθεσης.

Στο πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Σιαμπάνης, Ματέο Γκαρσία, Καμάτσο, Ντουκουρέ, Γκρέι, Ενκουλού, Εμπακατά, Χριστοδουλόπουλος και Σγούρος.

Η ενδεκάδα του Βόλου (Κώστας Μπράτσος): Κότνικ, Άλχο, Λούνα, Πίρινεν, Σιέλης, Τσοκάνης, Γκάγκι, Μπαριέντος, Τσίρινος, Οζέγκοβιτς, Ντέλετιτς.

Στον πάγκο: Αυγερινός, Ασλανίδης, Μεταξάς, Οικονομόπουλος, Μεθκίδα, Καρτάλης, Αρούνα Σι, Κάτσε, Πιρές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ