Ποιος Elite; Ο VARιστας στο Καραϊσκάκη δεν ήταν καν διεθνής!

Ποιος Elite; Ο VARιστας στο Καραϊσκάκη δεν ήταν καν διεθνής!

Ο Νταβίντε Μάσα «καθάρισε» για την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, όμως αυτός που... υπέγραψε τα εγκλήματα είναι ο VARιστας, Μάρκο Πιτσινίνι, ο οποίος όχι μόνο δεν είναι Elite, αλλά ούτε καν διεθνής!

Ο Νταβίντε Μάσα «έσφαξε» στο γόνατο τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, κάνοντας τα πάντα για φύγει με το διπλό η ΑΕΚ από το Φάληρο. Ο Ιταλός «μαφιόζος» που ορίστηκε από την ΚΕΔ στο ντέρμπι με την Ένωση έκανε τέσσερα «εγκλήματα» και «καθάρισε» το ματς με συνοπτικές διαδικασίες, δείχνοντας γιατί ορίστηκε από την ΚΕΔ και τον Στιβ Μπένετ.

Ο Ιταλός ρέφερι τα έκανε μαντάρα στο Καραϊσκάκη, προκαλώντας οργή για τις ακατανόητες αποφάσεις που πήρε, όμως αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι όποια απόφαση πήρε ο Μάσα υπεγράφη από τον VARριστα του ματς και επίσης Ιταλό, Μάρκο Πιτσινίνι.

Ο συγκεκριμένος διαιτητής είναι αυτός που «εμπλέκεται» σε όλες τις φάσεις που πήρε ο Μάσα, όμως δεν παρενέβη σε καμία από αυτές, αποδεικνύοντας το τι συμβαίνει με τους ορισμούς και στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως ο Πιτσινίνι όχι μόνο δεν είναι Elite διαιτητής όπως παρουσιαζόταν όλη η διαιτητική ομάδα του ντέρμπι, αλλά δεν είναι καν διεθνής.

Με λίγα λόγια ο Ιταλός VARιστας όταν έπρεπε να επέμβει στις τέσσερις λανθασμένες αποφάσεις του Μάσα στη ροή του παιχνιδιού σφύριζε αδιάφορα. Φυσικά πρόκειται για έναν ύποπτο ορισμό, με τον Κώστα Καραπαπά μάλιστα να αναφέρεται με αιχμηρή ανάρτησή του στα social media στον Πιτσινίνι.

Ο VARιστας στο Καραϊσκάκη στο 13ο λεπτό του ματς έπρεπε να καλέσει τον Μάσα για να δώσει πέναλτι στο σπρώξιμο του Βίντα στον Μπακαμπού, που για κάποιον περίεργο λόγο δεν είδε ο Ιταλός, ενώ δεν γίνεται στο 38ο λεπτό να μην έχει καλέσει τον Μάσα να δει το βίντεο για κόκκινη κάρτα σε βάρος του Σιμάνσκι, επειδή ο Πολωνός πάτησε παρατεταμένα τον Βαλμπουενά με τις τάπες.

Ο Πιτσινίνι συνέχισε να κάνει… καλά τη δουλειά του για την ΑΕΚ, όταν στο 80ο λεπτό στη φάση του πέναλτι που είδε μόνο ο Μάσα πάνω στον Βίντα έπρεπε να τον καλέσει ξανά. Κάτι που φυσικά δεν έγινε.

Τέλος, στο τέταρτο «έγκλημα» των Ιταλών «μαφιόζων», ο Πιτσινίνι που όπως θα δείτε και στον πίνακα από κάτω δεν υπάρχει σε καμία λίστα με διεθνής ρέφερι, έπρεπε να καλέσει τον Μάσα για να μη μετρήσει το γκολ της ΑΕΚ καθώς προϋπάρχει επιθετικό φάουλ του Αμραμπατ στον Ρέαμπτσιουκ πριν ο πρώτος δώσει την ασίστ στον Μάνταλο. Γενικότερα, η ΕΠΟ και η ΚΕΔ εκτέθηκαν για ακόμη μια φορά σε παιχνίδι του Ολυμπιακού «σφάζοντας» τους ερυθρόλευκους και αλλοιώνοντας το πρωτάθλημα…

Δείτε τη λίστα με τους Ιταλούς διεθνείς διαιτητές: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ