Βαρούχας: «Λάθος η απόφαση για το πέναλτι της ΑΕΚ, δεν υπάρχει παράβαση» (vid)

Βαρούχας: «Λάθος η απόφαση για το πέναλτι της ΑΕΚ, δεν υπάρχει παράβαση» (vid)

Ο Παναγιώτης Βαρούχας σχολίασε στην ΕΡΤ τις επίμαχες φάσεις του Ολυμπιακός – ΑΕΚ και στάθηκε στο ανύπαρκτο πέναλτι που έδωσε ο Ιταλός στο 82’ υπέρ της Ενωσης.

Ο Νταβίντε Μάσα έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να πάρει η ΑΕΚ τη νίκη στο «Γ. Καραϊσκάκης», με αποκορύφωνα το ανύπαρκτο πέναλτι που έδωσε στο 82’.

Με το σκορ στο 1-1 ο Ιταλός διαιτητής έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι σε βουτιά του Βίντα μπροστά σε Ρέαμπτσιουκ και Πασχαλάκη, με τον ρέφερι της αναμέτρησης, Νταβίντε Μάσα, να δίνει την ευκαιρία στην ΑΕΚ να κάνει το 2-1 και να της χαρίζει ουσιαστικά τη νίκη.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: «Αηδίασε ολόκληρη η Ελλάδα»

Ένα πέναλτι, το οποίο δεν θα έπρεπε να είχε δώσει ο Ιταλός διαιτητής, καθώς όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Βαρούχας σχολιάζοντας τις επίμαχες φάσεις στην ΕΡΤ, ο Ρέαμπτσιουκ έχει βρει την μπάλα και δεν υπάρχει καμία παράβαση.

«Εδώ θα δείξουμε πως ο παίκτης του Ολυμπιακού κάνει προβολή, βρίσκει τη μπάλα έστω και λίγο. Παράβαση δεν υπάρχει. Ήταν λάθος ο καταλογισμός του διαιτητή. Διαιτητής και VAR είπαν πέναλτι αλλά ήταν λάθος η απόφαση. Βρίσκει με το πόδι τη μπάλα» ανέφερε.

Δείτε ξανά τη φάση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ