Ο Μάσα τα έκανε… μαντάρα και πριν το Καραϊσκάκη: Το ανύπαρκτο πέναλτι που έδωσε υπέρ της Άλκμααρ (vid)

Ο Μάσα τα έκανε… μαντάρα και πριν το Καραϊσκάκη: Το ανύπαρκτο πέναλτι που έδωσε υπέρ της Άλκμααρ (vid)

Ο Νταβίντε Μάσα την περασμένη Πέμπτη έβαλε... φωτιά στο Άλκμααρ - Άντερλεχτ με ένα αστείο πέναλτι, παρόμοιο με αυτό που έδωσε κατά του Ολυμπιακού και προκάλεσε χαμός και έντονες αντιδράσεις από τους Βέλγους.

Η ΑΕΚ νίκησε με 3-1 τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη για την 5η αγωνιστική των play off της Super League, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον… Νταβίντε Μάσα. Ο Ιταλός ρέφερι που ορίστηκε από την ΚΕΔ και τον Στιβ Μπένετ τα έκανε… μαντάρα στο Φάληρο, «σφάζοντας» τους ερυθρόλευκους και «καθαρίζοντας» το ματς υπέρ της Ένωσης με τέσσερις τουλάχιστον προκλητικές αποφάσεις.

Ο Μάσα κατάφερε μάλιστα μέσα σε διάστημα 72 ωρών να ξεσηκώσει τόσο τον Ολυμπιακό όσο και την Άντερλεχτ με τις ακατανόητες αποφάσεις του, αφού πέρα από τα εγκλήματα που έκανε στο Καραϊσκάκη κατά των Πειραιωτών και με τη σύμφωνη γνώμη του VARιστα, τρεις μέρες νωρίτερα είχε στείλει σπίτι της και τη βελγική ομάδα.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού «βράζουν» για το πέναλτι με το οποίο έγινε το 1-2 και όχι μόνο, ενώ οι Βέλγοι είχαν έντονα παράπονα για την παράβαση που υποδείχθηκε στη ρεβάνς του Conference League με την Αλκμάαρ των Παυλίδη, Χατζηδιάκου.

Ο Μάσα που φαίνεται να είναι ο άνθρωπος των… ειδικών αποστολών, μόλις στο 3ο λεπτό στο Άλκμααρ-Άντερλεχτ είχε δείξει την άσπρη βούλα, προκαλώντας την οργή των παικτών της Άντερλεχτ. Οι Βέλγοι περικύκλωσαν τον Μάσα, ενώ από τον πάγκο ήταν έτοιμοι να μπουν μέσα, αλλά και ο διαιτητής στο VAR δεν είχε διαφορετική άποψη.

Μια απόφαση λανθασμένη, αφού όπως θα δείτε και στο βίντεο αυτό το πέναλτι δεν δίνεται, όπως δεν έπρεπε να δοθεί και εκείνο που σφύριξε στο Καραϊσκάκη το βράδυ της Κυριακής. Παρόλα αυτά ο Μάσα δεν πήγε και εκεί στο VAR, η απόφαση δεν άλλαξε, ο Βαγγέλης Παυλίδης πήρε τη μπάλα, την έστησε στην άσπρη βούλα κι ευστόχησε για το 1-0 στο 5′.

Δείτε το πέναλτι που έδωσε ο Μάσα και προκάλεσε την οργή των ανθρώπων της Άντερλεχτ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ