Κουτσιαύτης στο OPEN: «Πέναλτι στον Μπακαμπού, δεν με πείθει η φάση του 2-1» (vid)

Κουτσιαύτης στο OPEN: «Πέναλτι στον Μπακαμπού, δεν με πείθει η φάση του 2-1» (vid)

Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης μίλησε για τις αμφισβητούμενες φάσεις στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ και τόνισε ότι ο Μάσα δεν έχει δει πέναλτι στον Μπακαμπού στο πρώτο ημίχρονο, ενώ υπογράμμισε ότι η φάση του 2-1 δεν τον έχει πείσει καθόλου.

Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης σχολίασε τις αμφισβητούμενες φάσεις στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη και υπογράμμισε ότι ο Νταβίντε Μάσα έκανε αρκετά λάθη που καθόρισαν το αποτέλεσμα του ντέρμπι.

Συγκεκριμένα, ο πρώην διαιτητής ανέφερε πως ο Ιταλός ρέφερι έπρεπε να δώσει πέναλτι στον Ολυμπιακό στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης όταν ο Ντομαγκόι Βίντα έσπρωξε τον Σεντρίκ Μπακαμπού μέσα στην περιοχή, ενώ τη φάση δεν την είδε ούτε το VAR.

Παράλληλα, ο Κουτσιαύτης τόνισε ότι στη φάση που δίνει το πέναλτι ο Μάσα στον Βίντα για το 2-1 της Ένωσης, ο Κροάτης πέφτει πολύ εύκολα και το σφύριγμα είναι τουλάχιστον υπερβολικό και δεν τον πείθει, ενώ ούτε το 3ο γκολ της ΑΕΚ έπρεπε να μετρήσει, καθώς ο Άμραμπατ σπρώχνει ξεκάθαρα τον Ρέαμπτσιουκ πάνω στη γραμμή του πλαγίου άουτ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο OPEN:

«Ήταν πολύ κακή διαιτησία. Πολλά φάουλ χάθηκαν και οι σημαντικές αποφάσεις ήταν λανθασμένες. Υπάρχουν αποφάσεις εναντίον του Ολυμπιακού».

Για το πέναλτι που ζήτησε ο Ολυμπιακός στο σπρώξιμο του Μπακαμπού:

Υπάρχουν χέρια πίσω στην πλάτη του παίκτη του Ολυμπιακού, τα χέρια απλώνονται, βρίσκονται ακριβώς στην πλάτη, υπάρχει παράβαση που έπρεπε να δοθεί υπέρ του Ολυμπιακού ως πέναλτι. Υπάρχει σπρώξιμο, τα χέρια ξεκινάνε από πίσω και βρίσκονται στην πλάτη του παίκτη του Ολυμπιακού μέχρι και το τέλος.

Για το πέναλτι της ΑΕΚ:

Σε αυτή τη φάση, δεν ξεκαθαρίζεται αν υπάρχει επαφή. Θεωρώ ότι δεν με πείθει αυτή η απόφαση για πέναλτι. Είναι υπερβολική η απόφαση. Τα χέρια του παίκτη της ΑΕΚ σηκώνονται ψηλά, αυτό συνήθως συμβαίνει όταν προσπαθούμε να εκβιάσουμε μία απόφαση. Θεωρώ ότι είναι υπερβολική η απόφαση για πέναλτι.

Για το τρίτο γκολ της ΑΕΚ:

«Υπάρχει μία διεκδίκηση. Ο παίκτης της ΑΕΚ παίρνει την μπάλα. Στη διεκδίκηση, ο παίκτης της ΑΕΚ σπρώχνει ξεκάθαρα τον παίκτη του Ολυμπιακού, επομένως υπάρχει ένα ξεκάθαρο φάουλ στην αρχή και θεωρώ ότι θα έπρεπε ο διαιτητής var να καλέσει τον διαιτητή να πάρει πίσω την απόφαση και να δώσει επιθετικό φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού».






Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ