Παναθηναϊκός: Γιατί δεν αντέδρασε επίσημα στην επιστολή της NOVA

Παναθηναϊκός: Γιατί δεν αντέδρασε επίσημα στην επιστολή της NOVA

Τι υποστηρίζουν οι πράσινοι και γιατί δεν έβγαλαν επίσημη τοποθέτηση μετά την επιστολή της NOVA προς τη Σούπερ Λίγκα.

Η NOVA έστειλε χθες επιστολή στη Σούπερ Λίγκα με την οποία κάνει λόγο για αναδιαμόρφωση της σύμβασης σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός δεν δώσει το παρών στη Super League της σεζόν 2018-19 ή ακόμα και στη συνέχεια του φετινού πρωταθλήματος, αναφέροντας τα οξύτατα οικονομικά προβλήματα του τριφυλλιού. Κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά, αφού ποτέ στο παρελθόν η συνδρομητική τηλεόραση δεν έχει προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση, παρά το γεγονός πως έχουν υπάρξει κι άλλες ομάδες με μεγάλα οικονομικά προβλήματα.

Προφανώς και η NOVA ανησυχεί ιδιαίτερα, αφού το brand name του Παναθηναϊκού είναι τεράστιο και στο ενδεχόμενο μη παρουσίας του σε ένα πρωτάθλημα, το ενδιαφέρον του κόσμου θα ατονήσει ακόμα περισσότερο. Ωστόσο, μοιάζει περισσότερο με μια προσπάθεια να «περάσει» προς τη Λίγκα την επιθυμία της για μείωση των χρημάτων, παρά για πραγματική ανησυχία προς τον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» επίσημα δεν αντέδρασαν στην επιστολή της NOVA. Θεωρούν, ωστόσο, πως η συγκεκριμένη κίνηση είναι περισσότερο για εντυπώσεις, παρά ουσιαστική, αφού κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το μέλλον του συλλόγου. Αν π.χ. βρεθεί κάποιος που θα είναι αποφασισμένος να βάλει λεφτά στον Παναθηναϊκό ή αν οι «πράσινοι» πουλήσουν 3-4 παίκτες τους και βρουν χρήματα, είναι κάτι που δεν μπορεί να το γνωρίζει η συνδρομητική τηλεόραση.

Παράλληλα, στον Παναθηναϊκό υποστηρίζουν πως η θέση της NOVA δεν γίνεται να στηρίζεται σε «σωρεία συνοδευτικών δημοσιευμάτων», όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση, από τη στιγμή που και οι ίδιοι δεν κρύβουν τα οικονομικά προβλήματα που ταλαιπωρούν τον σύλλογο. Βάσει δημοσιευμάτων, άλλωστε, υπάρχουν και έχουν υπάρξει κατά καιρούς κι άλλες ομάδες που έχουν προβλήματα και απλήρωτους ποδοσφαιριστές, δίχως από τη συνδρομητική τηλεόραση να σπεύσουν να προδικάσουν εξελίξεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ