Παναθηναϊκός : Συμφωνία με τον Τσάβες για τα οφειλόμενα

Παναθηναϊκός : Συμφωνία με τον Τσάβες για τα οφειλόμενα

Ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε διακανονισμό με την πλευρά του Αντρές Τσάβες για το ποσό που οφείλει στο Αργεντινό επιθετικό.

Ο Αντρέ Τσάβες αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό από την χειμερινή μεταγραφική περίοδο και από τον Ιανουάριο συνεχίζει την καριέρα του στην Ουρακάν. Ο Αργεντινός επιθετικός που συμφώνησε με τους πράσινους το περασμένο καλοκαίρι δεν έχει εξοφληθεί, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ακόμα ένα πονοκέφαλος στο τριφύλλι.

Συγκεκριμένα, οι πράσινοι οφείλουν συνολικά στον Τσάβες ένα ποσό κοντά στις 200.000 ευρώ για τους έξι μήνες που αγωνίστηκε στην ομάδα. Προκειμένου να μην υπάρξουν νέα προβλήματα στον Παναθηναϊκό με οφειλές, η διοίκηση του τριφυλλιού ήρθε σε διακανονισμό με τον Αργεντινό επιθετικό και ο παίκτης θα εξοφληθεί σιγά σιγά μέσα στους επόμενους μήνες.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός παραχώρησε τον Τσάβες τον περασμένο Ιανουάριο για να απαλλαχθεί από το υπολειπόμενο χρέος προς την Μπόκα για την μεταγραφή το περασμένο καλοκαίρι που ήταν ύψους περίπου 1,2 εκατομμύρια ευρώ και ουσιαστικά τα βρήκε με τον παίκτη οπότε κλείνει μια υπόθεση για οφειλόμενα που πιθανόν να δημιουργούσε νέα προβλήματα στο τριφύλλι στο μέλλον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ