ΑΕΚ: Όχι εφησυχασμός από Αλμέιδα σε παίκτες

ΑΕΚ: Όχι εφησυχασμός από Αλμέιδα σε παίκτες

Η Ένωση έχει ακόμα ένα δύσκολο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ και ο Αργεντινός τεχνικός τόνισε στους ποδοσφαιριστές του πως δεν πρέπει να υπάρχει εφησυχασμός μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Η ΑΕΚ κέρδισε τον Ολυμπιακό την Κυριακή με 2-1 στο «Καραϊσκάκη» για την 5η αγωνιστική των Play-Offs της Super League, αλλά αν θέλει να πάρει το πρωτάθλημα σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εφησυχάσει. Αυτό είναι κάτι που τόνιζε και ο Ματίας Αλμέιδα στους ποδοσφαιριστές της Ένωσης μετά το διπλό στο Φάληρο. Ναι μεν χαρά και ικανοποίηση για το αποτέλεσμα, αλλά «πρέπει να συνεχίσουμε» σε αυτό το ρυθμό αν θέλουμε να κυνηγήσουμε και τους δυο στόχους που είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτη εξέλιξη με Χάμες Ροντρίγκες!

Για αυτό το λόγο μάλιστα ο «Πελάδο» συνέχισε χθες με προπόνηση, αν και την Κυριακή το βράδυ υπήρχε αγώνας, για να τονίσει στους ποδοσφαιριστές του ότι πρέπει να συνεχίσουν τη δουλειά τους. Ο αγώνας που ακολουθεί είναι αυτός με τον ΠΑΟΚ αύριο (21:00), στην ΟΠΑΠ Αρένα και σίγουρα εύκολος δε θα είναι.

Ο Αργεντινός τεχνικός θα έχει να διαχειριστεί τις απουσίες των, Αραούχο αλλά και Σιντιμπέ ενώ αμφίβολος θα είναι και ο Μοχαμάντι. Από εκεί και πέρα αναμένεται λόγω συνεχόμενων αγώνων να υπάρξει κάποιο ροτέισον και δεν αποκλείεται να πάρουν θέση βασικού κόντρα στους «ασπρόμαυρους» οι, Άμραμπατ και Γιόνσον.

Όπως και να έχει ο «Πελάδο» προσπαθεί να περάσει στους ποδοσφαιριστές του πως πρέπει και κόντρα στον ΠΑΟΚ να παίξουν με την ίδια ένταση όπως στο «Καραϊσκάκη». Αυτό είναι το μότο του Αργεντινού και αυτό θέλει να περάσει και στους ποδοσφαιριστές του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ