«Η ΑΕΚ έκανε την πρώτη της πρόταση στη Θέλτα για Πινέδα, αλλά απορρίφθηκε»

«Η ΑΕΚ έκανε την πρώτη της πρόταση στη Θέλτα για Πινέδα, αλλά απορρίφθηκε»

Σύμφωνα με δημοσίευμα από το Μεξικό η ΑΕΚ έκανε την πρώτη της πρόταση για την απόκτηση του Ορμπελίν Πινέδα, αλλά έφαγε άκυρο.

Την πρώτη της επίσημη κίνηση προς την Θέλτα για την απόκτηση του Ορμπελίν Πινέδα έκανε η ΑΕΚ σύμφωνα με τους Μεξικανούς.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «90min» αναφέρει πως η Ένωση κατέθεσε πρόταση για να διατηρήσει τον διεθνή μέσο στο ρόστερ της, ωστόσο η απάντηση που εισέπραξε ήταν αρνητική.

Διαβάστε επίσης: Η μεγάλη απόφαση του Νίκολα Μιλουτίνοφ

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Αυτή τη στιγμή το ελληνικό κλαμπ είναι πολύ χαρούμενο με όσα κάνει ο Μεξικανός στο γήπεδο. Γι’ αυτό, μετά από απαίτηση του Ματίας Αλμέιδα, και παρόλο που καταλαβαίνουν ότι αυτή δεν θα είναι μια εύκολη κίνηση, λόγω της αυξανόμενης αγοραστικής αξίας του παίκτη, η ΑΕΚ έχει κάνει μια κίνηση για να πάρει τον Πινέδα το καλοκαίρι.

Αν και το ποσό της πρότασης που έστειλε η ΑΕΚ παραμένει άγνωστο, ο Σέραρ Λουίς Μέρλο, επιβεβαίωσε ότι η ελληνική ομάδα έστειλε στην Θέλτα την πρώτη της πρόταση, ώστε να παραμείνει ο Πινέδα μόνιμα στην Αθήνα. Οι πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι η απάντηση της Θέλτα ήταν αρνητική, ωστόσο η κίνηση έγινε ώστε να μπορέσουν να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο ομάδων. Επίσης και οι δύο ομάδες θέλουν να φτάσουν σε μια καλή συμφωνία, η οποία θα είναι ωφέλιμη και για τις δύο πλευρές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ