Ντέμης: «Ο Παναθηναϊκός δεν θα είναι… ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ» (vid)

Ντέμης: «Ο Παναθηναϊκός δεν θα είναι… ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ» (vid)

Πώς σχολίασε τον... τελικό της Λεωφόρου ο Ντέμης Νικολαϊδης.

Ο Παναθηναϊκός πέρασε από το Πανθεσσαλικό, με τον Ντέμη Νικολαϊδη να στέκεται στην εξαιρετική εμφάνιση του Ντάνιελ Μαντσίνι.

Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ αποθέωσε τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή, ενώ μίλησε και για τον… τελικό της Λεωφόρου. Οπως υπογράμμισε, ο Παναθηναϊκός δε θα είναι ο ΠΑΟΚ της OPAP Arena.

Διαβάστε επίσης: Στην Ελλάδα ο Σρέντερ – Συζητήσεις με τον Ολυμπιακό, δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία

Αναλυτικά όσα τόνισε στην εκπομπή του στη NOVA:

«Ο Μαντσίνι ήταν όλα τα λεφτά. Χάρη σε εκείνον έγινε εύκολο το παιχνίδι, ειδικά η δεύτερη ήταν καταπληκτική. Έχασε ένα ολόκληρο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός, αλλά είχε στο πρώτο μέρος κόντρα τον αέρα, που του κατέστρεψε τόσες επιθέσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο ευτύχησε να σκοράρει νωρίς και να αποβάλει το άγχος. Το καλό για τον Παναθηναϊκό είναι πως πλέον είναι φορμαρισμένοι τόσο ο Ιωαννίδης όσο και ο Σπόραρ. Έχει δύο φορ που σκοράρουν, αλλά και έναν Μπερνάρ και έναν Κουρμπέλη που έχουν ανέβει πολύ», σχολίασε.

Όσο για το μεγάλο ματς της Κυριακής, που μπορεί να κρίνει και τον τίτλο; «Θα είναι ένα απίστευτα ενδιαφέρον ματς. Κανείς από τους δύο δεν θα μπορέσει να βγάλει όλα τα προτερήματα που βλέπουμε. Κάποια θα ματαιωθούν από τον αντίπαλο. Αυτός που θα καταφέρει να ματαιώσει τα περισσότερα, μάλλον θα κερδίσει. Λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά, η ψυχολογία, τέτοια πράγματα», είπε και πρόσθεσε: «Ο Παναθηναϊκός δεν θα είναι ο… ΠΑΟΚ της Opap Arena, θα παίξει πιο direct ποδόσφαιρο. Χαίρομαι το φετινό πρωτάθλημα γιατί δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ