Η σχέση του Σαμασέκου με τον Σρέντερ (pics)

Η σχέση του Σαμασέκου με τον Σρέντερ (pics)

Η κοινή πορεία του Αφρικανού μέσου με τον Ολλανδό τεχνικό, ο οποίος μάλιστα έχει συνυπάρξει και με τον Στίβεν Τσούμπερ.

Στην Αθήνα για συζητήσεις με τον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Αλφρεντ Σρέντερ. Ο Ολλανδός προπονητής βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους Πειραιώτες, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του πειραϊκού συλλόγου και να δημιουργήσει μια πολύ δυνατή ομάδα, που θα παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και θα επιστρέψει στους τίτλους.

Όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, πάντως, ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τις συζητήσεις να συνεχίζονται. Μόνο και μόνο η παρουσία του Αλφρεντ Σρέντερ στην Αθήνα δείχνει την επιθυμία της διοίκησης της ομάδας του μεγάλου λιμανιού να προσλάβει έναν προπονητή από το κορυφαίο επίπεδο, όπως είναι ο Ολλανδός.

Διαβάστε επίσης: Χαμός με Ραζνάτοβιτς και παίκτη του Παναθηναϊκού για τον Ράντονιτς!

Ο 50χρονος μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο ήταν στον πάγκο του Αγιαξ, ενώ στο παρελθόν είχε περάσει από την Bundesliga και την Χοφενχάιμ, τόσο ως βοηθός προπονητή όσο και ως πρώτος. Από τον Οκτώβριο του 2015 έως τον Ιανουάριο του 2018 ο Σρέντερ είχε τον ρόλο του βοηθού προπονητή, έχοντας θητεία δίπλα στους Χουμπ Στέφενς (10 ματς) και Γιούλιαν Νάγκελσμαν (77 ματς). Στη συνέχεια πήγε ως βοηθός στον Αγιαξ και τον Ιούλιο του 2019 ο Ολλανδός επέστρεψε στην Χοφενχάιμ, αυτή τη φορά, όμως, ως πρώτος προπονητής.

Ο Σρέντερ παρέμεινε στον πάγκο της γερμανικής ομάδας για έναν χρόνο (σ.σ Ιούνιος 2020), έχοντας συνολικά 14 νίκες, 7 ισοπαλίες και 12 ήττες σε 33 αναμετρήσεις. Το καλοκαίρι του 2019 μάλιστα πήγε στην Χοφενχάιμ και ένας νυν ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Ντιαντιέ Σαμασέκου. Ο μέσος από το Μάλι, ο οποίος αγωνίζεται στους Πειραιώτες ως δανεικός από τον γερμανικό σύλλογο, συνυπήρξε με τον Ολλανδό τεχνικό. Μάλιστα, ο διεθνής χαφ ήταν από τα βασικά γρανάζια της ομάδας που είχε φτιάξει ο Αλφρεντ Σρέντερ, με τον Αφρικανό να ολοκληρώνει τη σεζόν με 22 συμμετοχές και 1 γκολ σε 1.401 λεπτά.

Αυτός δεν είναι ο μοναδικός παίκτης που συνδέει τον Ολλανδό με την Ελλάδα, καθώς την ίδια σεζόν (2019/2020) στη γερμανική ομάδα ήταν επίσης ο Στίβεν Τσούμπερ, αλλά και ο Κώστας Σταφυλίδης. Ο Αλφρεντ Σρέντερ γνωρίζει πολύ καλά και τον Γιώργο Κατσικά, τον οποίο είχε ως παίκτη στην Τβέντε. Στον σύλλογο της Erevisie την ίδια περίοδο αγωνιζόταν και ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Μάικλ Ολαϊτάν.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Σρέντερ εκτός από τις ομάδες που προαναφέραμε, έχει εργαστεί ως βοηθός προπονητή επίσης σε Φίτεσε (2009) και Μπαρτσελόνα (2020-2021 στο πλευρό του Κούμαν), ενώ έχει δουλέψει επίσης ως πρώτος προπονητής στην Κλαμπ Μπριζ (2022).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ