«Δεν θα είναι εύκολο για την ΑΕΚ να κρατήσει Πινέδα, τον θέλει και η Ρίβερ Πλέιτ»

«Δεν θα είναι εύκολο για την ΑΕΚ να κρατήσει Πινέδα, τον θέλει και η Ρίβερ Πλέιτ»

Η Ρίβερ Πλέιτ φαίνεται πως έχει μπει δυνατά στο κόλπο για την απόκτηση του Ορμπελίν Πινέδα από τη Θέλτα.

Η παρουσία του Ορμπελίν Πινέδα στην ΑΕΚ ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και ο Μεξικανός θα πρέπει να επιστρέψει στη Θέλτα όπου και ανήκει. Είναι δεδομένο πως η Ένωση θα κάνει προσπάθεια για να τον κρατήσει στο ρόστερ της ωστόσο το έργο της μόνο εύκολο δεν θα είναι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «One Football» το οποίο αναδημοσιεύει και το σάιτ «90min», τονίζεται αρχικά η πρόθεση της ΑΕΚ να κρατήσει μόνιμα τον διεθνή Μεξικανό αλλά επισημαίνεται πως μεγάλο ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή έχει δείξει και η Ρίβερ Πλέιτ.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός, η υποχρέωση, οι υποψήφιοι προπονητές, ο Καρεμπέ και η άποψη ενός παλιού γνωστού…

«Ο ελληνικός σύλλογος καταλαβαίνει ότι αυτό δεν θα είναι εύκολο ωστόσο γιατί η Θέλτα θέλει να ανεβάσει την τιμή του μετά την σπουδαία χρονιά που κάνει», σημειώνεται μεταξύ άλλων, ενώ όσον αφορά στη Ρίβερ τονίζεται πως: «Πηγές αναφέρουν ότι υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον από την πλευρά της ομάδας της Ρίβερ Πλέιτ και θα μπορούσαν κάλλιστα να υποβάλουν προσφορά για τις υπηρεσίες του Ορμπελίν».

Στο τέλος το ρεπορτάζ αναφέρει πως: «ο Ματίας Αλμέιδα θα μπορούσε να κάνει εξαιρετικές συστάσεις στην Ρίβερ Πλέιτ για τον ποδοσφαιριστή». Κάτι που καταλαβαίνει κανείς πως δεν μπορεί να έχει βάση αφού ο Αλμέιδα θέλει τον Πινέδα στην ΑΕΚ. Ήταν εξάλλου ο βασικός λόγος που ο Μεξικανός ήρθε στην Ένωση το περασμένο καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ